Naše potulky nás zaviedli aj do čarovných Vysokých Tatier. Hotel Lomnica a jej pastry chef Jozef Brudňák a sous chef Kacper Cwik, nás pustili nahliadnuť Čítať viac
Tags :Vysoké tatry
Malý hotel s veľkým srdcom – to je Hotel Hviezdoslav v Kežmarku. Štyri hviezdičky na fasáde decentného meštianskeho domu ukrývajú za vstupnou bránou rozpráČítať viac
Historická vila na brehu jazera je ako vystrihnutá z dobových básní. Zároveň je však dokonale moderným útočiskom na únik pred svetom, ruchom, stresom či povinnosťČítať viac
Skromný, pokorný, cieľavedomý, charizmatický, svetový – taký je šéfkuchár Enrico Bartolini. Ako dieťa chcel byť obuvníkom, kvôli hospodárskej kríze a radám otca však nakoniec Čítať viac
Ako malý túžil byť hokejistom, osud však zariadil, že namiesto hokejky pri práci používa varechu. Zaobchádza s ňou však majstrovsky, veď stál napríklad pri Čítať viac
Horskú električku nahradili turisti a športovci na náučnom chodníku, lekárov spokojní dovolenkári, no zážitky a výhľad sú stále na nezaplatenie. Vitajte v Čítať viac
Kaviareň Mozart v hoteli Lomnica je populárna svojimi špičkovými dezertmi, ktoré pripravuje šéfcukrár Matúš Reľovský. Prezradil nám tipy na sviatočné dezerty, ktoré potešia malýČítať viac
Po rozhovore sme žartovali, že by sa mu hodil bulvárny titulok: Od žeriavnika k šéfcukárovi. Matúš Reľovský, šéfcukrár kaviarne Mozart v tatranskom hoteli Lomnica, si vás jednoducho Čítať viac
Zvuky klavíra nás dovedú do hotelovej kaviarne Mozart. Je tam rušno a plno, čašníci behajú od stola k stolu a snažia sa vyplniť požiadavky náČítať viac
Túžba po relaxe a krásnej prírode nás priviedla do našich veľhôr. Sú krásne a zasnežené. Vysoké Tatry v sebe ukrývajú obrovské čaro Čítať viac