Milovníci mäsa si pri tomto atraktívnom menu určite prídu na svoje. Šéfkuchár Miroslav Zamiška z Grand Hotela Kempinski High Tatras si pre váČítať viac
Káva a brandy – kombinácia, ktorej tradície majú silné korene. Dva bohaté, rozmanité chuťové a aromatické profily, ktoré spolu krásne hrajú a perfektne sa dopĺňajú. SpoločnéČítať viac
Leto udrelo v plnej sile a stúpajúce teploty prajú ľahkým, sviežim jedlám. Zážitok z nich umocní príjemné prostredie, vďaka ktorému si jedlo vychutnáČítať viac
S varením začal v Prešove. Po 1 a pol roku vycestoval do Dublinu. Necelých 7 rokov pôsobil v srdci hlavného mesta Írska ako assistant kitchen manager v Čítať viac
Pochádza z Horných Salíb. Po škole zbieral svoje prvé skúsenosti s prácou v kuchyni v lokálnej reštaurácii. Po dvoch rokoch si Daniel Tilinger namieril Čítať viac
V Šamoríne pribudla nová remeselná pekáreň BA(J)KERY, kde si môžete vychutnať skvelé kváskové produkty. Stojí za ňou šéfpekár Ján Turinič, skúsený gastronóm Čítať viac
Najkrajšie sviatky jari sú tu a pred nami po dvoch rokoch čas, ktorý môžeme konečne prežiť s blízkymi, či priateľmi a i v širšom rodinnom Čítať viac
Ičo Krajčovič prináša do Trnavy kúsok talianskej gastronómie a jej jedinečnej atmosféry. Skúsenosti získaval v zahraničí, aby ich mohol zúročiť vo Čítať viac
Kuchyni v AC Hotel by Marriott Bratislava velí šéfkuchár Tomáš Opletal. Práve on si pre nás pripravil španielske chuťovky tapas doplnené aj jednou slovenskou variáciou – lahodnou vajíčČítať viac
Peter Rupčík je vyučený kuchár, ktorý od školy neopustil svet kuchýň. Tie sú jeho jeho životom, prácou a hobby zároveň. V najnovšom projekte ANRUUP predstaví netradičČítať viac
Mohlo by vás záujimať
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.