Rozkvitnuté čerešne, ktorých vôňa sa mieša s filtrovanou kávou, a ich lupienky snežia spolu s práškovým cukrom na odpaľované mini veterníčky. Sladká Čítať viac
K veľkonočným sviatkom neodmysliteľne patrí aj dobré jedlo. Hoci tohtoročná Veľká noc ešte nebude tak úplne podľa našich predstáv, spríjemniť Čítať viac
Je tu jar. Okrem iného aj Veľkonočné sviatky, ktoré sa spájajú s tradičnými jedlami. Zelený štvrtok si však na tanieri žiada niečo špeciáČítať viac
Sladká a lahodná. Aj taká by mala byť Veľká noc. Pripravte ste si spolu s nami chutný recept ako stvorený na sviatky jari. Tatranský Míša Suroviny: Na korpus: 150 g čČítať viac
Rýchly, chutný a nenáročný. Aj taký môže byť váš nedeľný obed. Inšpirujte sa zdravým receptom a ukážte rodine svoje kulinárske schopnosti. My Čítať viac
Čo by to bol za nedeľný obed bez príslovečnej sladkej bodky? Lebo nedeľa je skrátka nedeľa. Pripravte si sladký recept podľa pezinskej koláčikovne Čítať viac
Prebúdza sa príroda, slnko svieti na oblohe a naše chuťové poháriky lákajú zaujímavé a predovšetkým zdravé chute. Pripravte si s nami raňČítať viac
Tretia adventná nedeľa v sebe už odpradávna ukrýva radosť. Ak chcete potešiť nielen seba, ale aj svojich blízkych, netradičné chute z Palffy Restaurant na čarovnom záČítať viac
Tá atmosféra… Obrovský stromček, vyzdobené foyer, ktoré inšpirovali aj filmárov. Áno, reč je o Grand Hotel Kempinski High Tatras. Výhľad na ľadom pokryté a zasnežené ŠČítať viac
Trenčín rozvoniava po ďatliach a orechoch. Ivet nás privítala vo svojej Vianočnej krajine zázrakov. Vďaka jej dobrotám si na svoje prídu aj ľudia Čítať viac
Mohlo by vás záujimať
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.