Chceli by ste začať s prípravou kávy za pomoci alternatívnych metód a neviete si vybrať? Hario V60 je tou správnou voľbou. Jednoduchá a efektíČítať viac
Káva s názvom Cold Brew sa veľmi zle prekladá do slovenčiny. Nie preto, že by sa to nedalo, ale ak by sme chceli byť úplne exaktní, muselo by Čítať viac
Ikonický tvar, občas výborný aj ako váza, vytvorený už v roku 1941. Jeho jednoduchosť, elegancia a kvalita si našli svoje miesto v našich srdciach aj dnes. V nezmenenej Čítať viac
Chceli by ste začať s prípravou kávy za pomoci alternatívnych metód a neviete si vybrať? Hario V60 je tou správnou voľbou. Jednoduchá a efektívna Čítať viac
Filtrovaná káva pripravená cez Aeropress sa stavia do absolútne novej a nepoznanej polohy. Prečo? Aeropress totižto nepozná pravidlá, hranice, obmedzenia. Veď koniec koncov, produkt, ktorý mu predchádzal Čítať viac
Kávu som vždy delila len na tú, čo mi chutí, ak bola jemná, krémová alebo nechutí, keď bola príliš kyslá či horká. Myslela som, že dôležČítať viac
Festival Káva Čaj Čokoláda začínal v rovnakom období ako aj my. Preto je našou srdcovkou. Dnes už zažíva šiesty ročník. Z obdobia, kedy len hladal Čítať viac
Tretí septembrový víkend sa v Žiline niesol v znamení kávy. V krásnych priestoroch Novej synagógy sa uskutočnil prvý ročník Žilinského festivalu kávy, ktoréČítať viac
My kávičkári sa vám neustále snažíme prinášať tipy na tie najlepšie a najkrajšie podniky, hotely, reštaurácie a kaviarne. Keď sme na Čítať viac
Sú ľudia významní, známi a takí, ktorých duša tu s nami zostane večne. Ich slová sú prepísané na papier, ich myšlienky pretavené do príČítať viac
Mohlo by vás záujimať
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.