Budova, ktorá je dôkazom, aké výnimočné je spojenie toho „starého“ s moderným a inovatívnym. Rekonštrukcia bývalej obecnej dieselovej elektrárne vdýchla tehlovej industriáČítať viac
O veľkom plytvaní jedlom v gastro priemysle vie asi každý, kto niekedy v nejakej prevádzke pracoval. Od mojich 15 rokov sledujem, ako sa jedlo z reštaurácií, cateringov a Čítať viac
V rámci práce na našom portáli vieme, ako veľmi je dôležité neustále vzdelávanie. I preto sme vytvorili projekt Gastrolove, ktorý zahŕňa knihu, Čítať viac
Tvrdí, že každý šéfkuchár túži po obdive a úcte. Kto nie, tak klame. Martin Novák odišiel zo školy, aby mohol variť. Dnes pôsobí v Šimák Čítať viac
Založil prvú vegánsku zero-waste reštauráciu na svete, a to netradične, v Kambodži. Mladý a kreatívny šéfkuchár Vojtech Végh tvrdí, že jeho najväčšou Čítať viac
Zuzana Semanová patrí k úspešným hotelovým riaditeľkám, napriek tomu, že pred Hotelom Lomnica nepôsobila v oblasti cestovného ruchu. O svojej práci tvrdí, že je Čítať viac
Keď prídete do hotelovej izby, všetko by malo byť čisté a pripravené. Malé drobnosti, detaily, ktoré musia spolu hrať, aby bol hosť spokojný. Zuzana Gánóczy je rooms Čítať viac
Nechcela byť len číslom, jednou z mnohých. Napriek úspechom v korporátnom svete, sa vrhla do neznáma. Z domáceho pečenia sa vďaka svojej precíznosti prepracovala až Čítať viac
Je zakladateľom kávovej značky Zlaté Zrnko, ktorá patrí k najoceňovanejším na Slovensku. Zisk niekoľkých hviezd v rámci Great Taste ho predurčil na úspech. Čítať viac
Viete čo je duálne vzdelávanie? Dôležitá súčasť gastronómie, ktorá do priameho kontaktu "s realitou" dostáva mladých študentov. Ako prebieha vzdelávanie touto formou, ktorí šČítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.