Najkrajšie sviatky jari sú tu a pred nami po dvoch rokoch čas, ktorý môžeme konečne prežiť s blízkymi, či priateľmi a i v širšom rodinnom Čítať viac
Tags :Vysoké tatry
Dvojmetrový rodák zo Svidníka hrával profesionálne futbal – svoju výšku uplatnil v bránke, okrem iného aj v MFK Košice. Keď sa mu však končČítať viac
V kvalitnej gastronómii patrí kuchyňa a servis na rovnocenný piedestál. Jeden bez druhého nemôžu nezávisle existovať. Z predstavy, že čašník je len objednáČítať viac
Rodený Žilinčan sa v roku 2010 rozhodol pre veľký krok: nazbierať skúsenosti na gastroscéne v Sydney. V kozmopolitnej metropole sa mu podarilo prepracovať sa z pozície food Čítať viac
Tá atmosféra… Obrovský stromček, vyzdobené foyer, ktoré inšpirovali aj filmárov. Áno, reč je o Grand Hotel Kempinski High Tatras. Výhľad na ľadom pokryté a zasnežené ŠČítať viac
Naše potulky nás zaviedli aj do čarovných Vysokých Tatier. Hotel Lomnica a jej pastry chef Jozef Brudňák a sous chef Kacper Cwik, nás pustili nahliadnuť Čítať viac
Malý hotel s veľkým srdcom – to je Hotel Hviezdoslav v Kežmarku. Štyri hviezdičky na fasáde decentného meštianskeho domu ukrývajú za vstupnou bránou rozpráČítať viac
Historická vila na brehu jazera je ako vystrihnutá z dobových básní. Zároveň je však dokonale moderným útočiskom na únik pred svetom, ruchom, stresom či povinnosťČítať viac
Skromný, pokorný, cieľavedomý, charizmatický, svetový – taký je šéfkuchár Enrico Bartolini. Ako dieťa chcel byť obuvníkom, kvôli hospodárskej kríze a radám otca však nakoniec Čítať viac
Ako malý túžil byť hokejistom, osud však zariadil, že namiesto hokejky pri práci používa varechu. Zaobchádza s ňou však majstrovsky, veď stál napríklad pri Čítať viac