Lukáš Tóth zo žilinskej pražiarne Verticcio dostal podnikateľského ducha do vienka. Nechýbajú mu ambície a chuť púšťať sa do výziev. Napriek mladému veku Čítať viac
Päťhviezdičkový piešťanský hotel Thermia Palace otvoril svoju kuchyňu ďalšiemu michelinskému šéfkuchárovi. A my sme opäť boli pritom. Bratia Alex a Vittorio Manzoniovci, ktorí dostali tú čČítať viac
Prvá liptovská pražiareň a jedna z najstarších kaviarní s ponukou výberovej kávy na Slovensku. Miesto, ktoré sa stalo srdcom kávovej kultúry v jednom z najkrajšíČítať viac
Zrekonštruovaný Kaštieľ Pálffy vo Svätom Jure, je jedinečným zjavom na našej HoReCa scéne. Ukrýva v sebe reštauráciu s rakúsko-uhorskými šČítať viac
Vo februári pred troma rokmi otvorili súrodenci Filip a Dominik Trusinovci v Modre kaviareň a vinotéku Cuvée, aby ju po troch týždňoch znovu zatvorili, keďže Čítať viac
Dieru na slovenskom trhu zaplátali originálne – vlastnými sirupmi podľa svojho gusta a vysokých nárokov. Barmana Miroslava a učiteľa Juraja, dvoch kamarátov z detstva, Čítať viac
advertoriál Pokiaľ ešte nemáte plán na Valentína, máme pre vás skvelý tip. Kúsok od Žiliny, uprostred prekrásneho anglického parku a v noblesnom Čítať viac
Jej keramické výrobky poznajú za oceánom, dokonca sa „zúčastnili“ aj na dvoch olympijských hrách – v čínskom Pekingu a v japonskom Nagane. Teraz si Renáta Hermysová, majiteľČítať viac
Pobyt v ktoromkoľvek hoteli siete Kempinski vás očarí nielen nádhernou architektúrou či zariadením, ale aj srdečnou pohostinnosťou. Už vyše desaťročie totiž Čítať viac
Je pilierom značky EBENICA COFFEE, praží kávu, zastrešuje chod firmy, rozvíja jej potenciál a nestratí sa ani za kávovarom. Marek Fajčík pláva vo vodáČítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.