Už je to pár týždňov, keď sa začali uvoľňovať jednotlivé opatrenia. Priaznivá situácia dovolila otvoriť aj terasy za prísnych nariadení. Ako vnímali jednotlivé fáČítať viac
Od dnešného dňa sa uvoľňujú ďalšie opatrenia, ktoré iste potešia všetkých milovníkov posedenia na terasách v obľúbených prevádzok. Povolené Čítať viac
Čo by to bol za nedeľný obed bez príslovečnej sladkej bodky? Dobrota z pezinskej koláčikovne Marlotka je presne taká, aký dezert po slávnostnom obede má byť – neodolateľČítať viac
Václav Faltus je zakladateľ i pražiar najoceňovanejšej slovenskej pražiarne „Zlaté Zrnko“. Bývalý ITčkár, ktorého príbeh sme pred časom priniesli, počas koronakríČítať viac
Dnešná situácia vo veľkej miere zasiahla aj predajcov potravín. Pýtali sme sa preto – veľkých i menších hráčov na trhu, ako zvládajú situáČítať viac
Všetci sme s veľkým očakávaním sledovali vyjadrenia vlády o obmedzeniach týkajúcich sa gastro prevádzok. Od stredy 22.4 majú prevádzky do 300 m2 povolený Čítať viac
Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna špajza, ktorá dokázala čarovať. Vďaka pár ingredienciám a chuti variť stvorila pochúťku, ktorú milujú snáď všetci. Nechajte sa inšČítať viac
Rok pôsobili v pešej zóne Piešťan, na Winterovej ulici ako franšíza. Keď sa naučili, ako to robiť a nerobiť, rozhodli sa podnikať a pražiť káČítať viac
Udalosti posledných dní nás presunuli viac do online. Ako sa však dá prepojiť gastronómia a svet internetu? Ako nám môže pomôcť tvorba e-shopu? A ako Čítať viac
Prebúdza sa príroda, slnko svieti na oblohe, vôkol nás kvitnú kvety a naše chuťové poháriky lákajú zaujímavé a predovšetkým zdravé i Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.