Kde bolo tam bolo, bolo raz jedno kráľovstvo. Pivo sa tam lialo potokom a hostia si hladili bruchá po honosných dobrotách. Vyrástlo hneď vedľa univerzity a neďČítať viac
Meno Martin Miklošík pre vás možno ešte nie je tak známe. Ak však spomenieme meno ako Pavel Pospíšil, každý, kto má rád dobré Čítať viac
Reštaurácia Liviano ponúka gurmánom nové jesenné menu. Dnešné nedeľné varenie inšpiruje najmä čerstvými surovinami, ktoré prinášajú nové chute a radosť zo života. Tak Čítať viac
Od malička chcela byť zubárkou. Vyštudovala však ekonómiu, zahraničný obchod, neskôr získala zaujímavé skúsenosti na vysokej škole v Austrálii v oblasti Čítať viac
V tomto podniku vám vyčarujú dobrú kávu, originálne raňajky, koktaily plné fantázie a úsmev na tvári.Čítať viac
Hlavným pilierom mojej práce, ako hotelového šéfkuchára, je fungujúci tím kuchárov, ktorí sú schopní zabezpečiť päťhviezdičkový štandard na všetkých gastronomickýČítať viac
Liviano. Znalých gurmánov značne pošteklí v brušku a v ústach sa objavia slinky. Liviano je život, radosť a skvelá chuť. Vhodné na biznis stretnutie, ale aj rodinnú Čítať viac
Už aj na Slovensko dorazilo ozajstné jedlo. Franšízu z Českej republiky priniesla na slovenský trh sympatická a usmiata HR manažérka Jana Palenčárová. Dokonalé miesto pre malé bistro spojené s Čítať viac
Medická záhrada patrí k ikonám bratislavského Starého Mesta. Dá sa v nej prechádzať, čítať knihy, učiť sa i relaxovať alebo sa len bozkávať. Už dlhší čČítať viac
Michala Fajína sme vám kedysi predstavili ako šikovného hoteliera, ktorý obsluhoval aj samotného pápeža. Okrem toho je však skúseným krízovým manažéČítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.