Hoci má českú národnosť, u nás na Slovensku sa necíti ako cudzinec. Ako vraví, keďže sa narodil v Česko-Slovensku, je tu vlastne doma a asi mu to určČítať viac
Guťka Markocsyová
27. apríla 2017
Nie je to obyčajná kaviareň. V Ivanke pri Dunaji sme objavili zrejme najmenšiu kaviarničku na Slovensku, ktorá však dokáže poskytnúť všetko, čo od správneho podniku Čítať viac
kavickari
23. apríla 2017
Po Veľkej noci sa nám žiada trošku zeleninky. Pokojne však môže byť teplá, ukrytá v skvelom koláči. A keď s ju pripravíte v grile Big Čítať viac
kavickari
21. apríla 2017
Priamo v centre Ružomberka nájdete budovu, plnú skla a premysleného dizajnu. Nachádza sa v nej koncept kaviarne, čokoládovne a coctail baru, Chocolaterie Passé, ktorý patrí medzi to Čítať viac
Guťka Markocsyová
16. apríla 2017
Je tu jar. Okrem iného aj Veľkonočné sviatky, ktoré sa spájajú s tradičnými jedlami. Veľkonočná nedeľa si však na tanieri žiada niečČítať viac
kavickari
11. apríla 2017
Slnečné lúče sú konečne teplejšie a dni dlhšie. Príjemné jarné počasie aj zmena času na letný nám naznačujú, že už čoskoro budeme tráČítať viac
kavickari
8. apríla 2017
S príchodom jari načerpávame aj novú energiu. Dnes sme si však pre vás pripravili recept, ktorý bude inšpiráciou nielen počas jari ale počas Čítať viac
Guťka Markocsyová
6. apríla 2017
Začať podnikať, to chce naozaj odvahu. Konštantín Balun ju našiel už vo svojich 20 rokoch, kedy si otvoril v Prešove svoju vlastnú prevádzku Vinyl. Študoval dizajn, neskôČítať viac
Guťka Markocsyová
3. apríla 2017
Ku gastronómii mala vždy veľmi blízko. Na strednej škole študovala obchod, neskôr externe študovala manažment. Popri štúdiu pracovala ako čašníčka, barmanka v piváČítať viac
kavickari
31. marca 2017
Po dlhšom zimnom leňošení sme sa rozhodli znovu priniesť novinky zo sveta gastronómie. Aj keď teraz pomerne nezvyčajné... Veď nechajte sa prekvapiť.Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.