Pri rozhovore s majiteľom a CEO najväčšej gastronomickej firmy na Slovensku v priamom prenose zažívate poučku o tom, aký je rozdiel medzi šéfom a lídrom. Peter Štecko Čítať viac
Do Žiliny cestujeme stále radi. Tesne pred Veľkou nocou nás tam opäť zaviedli kávičkárske povinnosti a dobré jedlo, ktoré je pre nás vždy Čítať viac
Erik Šimšík nie je klasický podnikateľ. Píše básne, rozpráva nám o ekológii, pracoval ako dobrovoľník v Afrike a väčšinu času trávi pri Čítať viac
Veľkonočná nedeľa si na tanieri žiada niečo špeciálne. Všetky tradičné dobroty slovenskej Veľkej noci tento rok môžete doplniť úžasne chutnými a záČítať viac
Napriek tomu, že pani Zima tento rok skôr odpočívala, než pracovala, príchod jari vítame viac než s úsmevom. A aby sme sa na novú nôtu v počČítať viac
Poznajú sa už od strednej školy, kedy objavili aj spoločnú lásku k vareniu a pečeniu. Snívali o vlastnej čokoládovni na pláži a sen si splnili, Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.