Leto udrelo v plnej sile a stúpajúce teploty prajú ľahkým, sviežim jedlám. Zážitok z nich umocní príjemné prostredie, vďaka ktorému si jedlo vychutnáČítať viac
Tags :recepty
V pozadí lockdownu, svetovej pandémie i ťažko skúšaného gastra sú niektoré veci istotou. Ako napríklad aj to, že aj tento rok prídu Vianoce. Oslovili sme znáČítať viac
Jarná ovčia bryndza je v našich končinách opradená samými superlatívmi. Azda väčšina z nás ju už považuje za pevnú súčasť slovenskej Čítať viac
Tretia adventná nedeľa v sebe už odpradávna ukrýva radosť. Ak chcete potešiť nielen seba, ale aj svojich blízkych, netradičné chute z Palffy Restaurant na čarovnom záČítať viac
Naše potulky nás zaviedli aj do čarovných Vysokých Tatier. Hotel Lomnica a jej pastry chef Jozef Brudňák a sous chef Kacper Cwik, nás pustili nahliadnuť Čítať viac
Prebúdza sa príroda, slnko svieti na oblohe, vôkol nás kvitnú kvety a naše chuťové poháriky lákajú zaujímavé a predovšetkým zdravé i Čítať viac
Najstarší hotel vo Vysokých Tatrách je povestný svojimi dezertmi, ktoré tu pripravuje pastry chef Matúš Reľovský. O jeho dokonale čokoládovom Lomnica caku, ktorý dostal meno podľa samotnéČítať viac
Vianoce, sú hlavne o rodine, pohode, príjemne strávenom čase a pre nás – našťastie – aj o dobrom jedle. Štedrovečerné a teda i sviatočné pokrmy sa líšia Čítať viac
Tretia adventná nedeľa v sebe už odpradávna ukrýva radosť. Ak chcete potešiť nielen seba, ale aj svojich blízkych, netradičné chute z Palffy Restaurant na čarovnom záČítať viac
Foie gras s figovým čatní, daniel s datľovou omáčkou či neodolateľná chrumkavá rolka plnená gaštanmi. Šéfkuchár charizmatickej bratislavskej reštaurácie Korzo, Miloslav Pabiš, nám Čítať viac