Pôstne obdobie je výbornou príležitosťou vyskúšať nové bezmäsité recepty a odľahčiť jedálniček. Ak uvažujete o ľahkých jedlách bez Čítať viac
Tags :recepty
Spolu so sviatkom Troch kráľov prichádza pre mnohých z nás aj koniec vianočného obdobia. Kým však naplno skočíme do kolotoča povinností alebo Čítať viac
Miroslav Zamiška, šéfkuchár v hoteli Grand Hotel Kempinski High Tatras, je jedným z najuznávanejších kuchárov na Slovensku. Jeho kulinárske umenie a vášeň pre gastronóČítať viac
Chcete zažiť neopakovateľný koniec roka? Neopakovateľne chutný, gurmánsky a jedinečný? Zabudnite na silvestrovské chlebíčky a pripravte si exkluzívne menu podľa šéfkuchára Zoltána Čítať viac
Grand Hotel Kempinski High Tatras je čarovné miesto s jedinečnou tatranskou atmosférou, no vo vianočnom období je jeho čaro ešte znásobené. Z okien máte výhľČítať viac
Castel Mierovo je miesto, na ktoré sa vždy radi vraciame. Dýcha totiž rodinnou a jedinečnou atmosférou. A my sme v rámci našich adventných receptov znáČítať viac
Reštauráciu Gurmánsky Grob návštevníci právom opisujú prívlastkom najlepšia husacia inštitúcia. O tom sme sa boli sami presvedčiť a neobanovali sme – Čítať viac
Hotel Devín je ikonické miesto dýchajúce históriou, eleganciou a šarmom. Práve preto tu nájdete aj tradičné a poctivé jedlá. Určite však nečakajte žČítať viac
Tradičné jedlá v duchu domácich malokarpatských vinohradníckych špecialít s nádychom súčasných trendov – aj tak by sa dali opísať recepty, ktoré si pre váČítať viac
Milovníci kávy a leto – to je kombinácia, ktorá praje novým chutiam, kombináciám a experimentom. I keď šálka dobrého espressa ulahodí aj počas horúcich Čítať viac