Dnešným dňom odštartoval čarovný čas adventu. Aj vy už cítite tú atmosféru Vianoc, ktorá sa šíri vzduchom? Nie? Tak s nami ju nielen pocítite, ale Čítať viac
Zuzana Kvočeková
26. októbra 2022
V roku 2014 ukončil štúdium na hotelovej akadémii a už počas štúdia praxoval vo vtedajšom Kempinski Hotel River Park, čo bol ten najlepší štart. Šéfpekár DáČítať viac
Katarína Kántorová
10. októbra 2022
Reštauráciu Gurmánsky Grob návštevníci právom opisujú prívlastkom najlepšia husacia inštitúcia. O tom sme sa boli sami presvedčiť a neobanovali sme – Čítať viac
Katarína Kántorová
18. septembra 2022
Kuchyňu hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach má pod palcom šéfkuchár Marek Petrenčák. V obľúbenej hotelovej reštaurácii – mimochodom blízko historického centra a pešČítať viac
Dominika Noskovičová
28. augusta 2022
Hotel Devín je ikonické miesto dýchajúce históriou, eleganciou a šarmom. Práve preto tu nájdete aj tradičné a poctivé jedlá. Určite však nečakajte žČítať viac
Dominika Noskovičová
14. augusta 2022
Tradičné jedlá v duchu domácich malokarpatských vinohradníckych špecialít s nádychom súčasných trendov – aj tak by sa dali opísať recepty, ktoré si pre váČítať viac
Dominika Noskovičová
11. augusta 2022
Milovníci kávy a leto – to je kombinácia, ktorá praje novým chutiam, kombináciám a experimentom. I keď šálka dobrého espressa ulahodí aj počas horúcich Čítať viac
Simona
31. júla 2022
Milovníci mäsa si pri tomto atraktívnom menu určite prídu na svoje. Šéfkuchár Miroslav Zamiška z Grand Hotela Kempinski High Tatras si pre váČítať viac
Dominika Noskovičová
17. júla 2022
advertoriál Káva a brandy – kombinácia, ktorej tradície majú silné korene. Dva bohaté, rozmanité chuťové a aromatické profily, ktoré spolu krásne hrajú a perfektne sa dopĺňajú. Čítať viac
Dominika Noskovičová
10. júla 2022
Leto udrelo v plnej sile a stúpajúce teploty prajú ľahkým, sviežim jedlám. Zážitok z nich umocní príjemné prostredie, vďaka ktorému si jedlo vychutnáČítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.
