Milovníci kávy a leto – to je kombinácia, ktorá praje novým chutiam, kombináciám a experimentom. I keď šálka dobrého espressa ulahodí aj počas horúcich Čítať viac
Simona
31. júla 2022
Milovníci mäsa si pri tomto atraktívnom menu určite prídu na svoje. Šéfkuchár Miroslav Zamiška z Grand Hotela Kempinski High Tatras si pre váČítať viac
Dominika Noskovičová
17. júla 2022
advertoriál Káva a brandy – kombinácia, ktorej tradície majú silné korene. Dva bohaté, rozmanité chuťové a aromatické profily, ktoré spolu krásne hrajú a perfektne sa dopĺňajú. Čítať viac
Dominika Noskovičová
10. júla 2022
Leto udrelo v plnej sile a stúpajúce teploty prajú ľahkým, sviežim jedlám. Zážitok z nich umocní príjemné prostredie, vďaka ktorému si jedlo vychutnáČítať viac
Zuzana Kvočeková
21. júna 2022
S varením začal v Prešove. Po 1 a pol roku vycestoval do Dublinu. Necelých 7 rokov pôsobil v srdci hlavného mesta Írska ako assistant kitchen manager v Čítať viac
Zuzana Kvočeková
24. mája 2022
Pochádza z Horných Salíb. Po škole zbieral svoje prvé skúsenosti s prácou v kuchyni v lokálnej reštaurácii. Po dvoch rokoch si Daniel Tilinger namieril Čítať viac
Zuzana Kvočeková
28. apríla 2022
V Šamoríne pribudla nová remeselná pekáreň BA(J)KERY, kde si môžete vychutnať skvelé kváskové produkty. Stojí za ňou šéfpekár Ján Turinič, skúsený gastronóm Čítať viac
Simona
17. apríla 2022
Najkrajšie sviatky jari sú tu a pred nami po dvoch rokoch čas, ktorý môžeme konečne prežiť s blízkymi, či priateľmi a i v širšom rodinnom Čítať viac
Zuzana Kvočeková
1. apríla 2022
Ičo Krajčovič prináša do Trnavy kúsok talianskej gastronómie a jej jedinečnej atmosféry. Skúsenosti získaval v zahraničí, aby ich mohol zúročiť vo Čítať viac
Tomáš Turek
27. marca 2022
Kuchyni v AC Hotel by Marriott Bratislava velí šéfkuchár Tomáš Opletal. Práve on si pre nás pripravil španielske chuťovky tapas doplnené aj jednou slovenskou variáciou – lahodnou vajíčČítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.