Vianoce sa blížia, cítite ich vôňu? Oslovili sme známych šéfkuchárov z top slovenských hotelov, aby nám predstavili svoje vianočné recepty. A tak si teraz Čítať viac
V pozadí lockdownu, svetovej pandémie i ťažko skúšaného gastra sú niektoré veci istotou. Ako napríklad aj to, že aj tento rok prídu Vianoce. Oslovili sme znáČítať viac
Jarná ovčia bryndza je v našich končinách opradená samými superlatívmi. Azda väčšina z nás ju už považuje za pevnú súčasť slovenskej Čítať viac
Na sezónnej tabuli, na nábreží Dunaja v Grand Hoteli River Park v Bratislave nájdete aj aktuálne tvarohové knedličky s jahodami tak, ako ich pripravovala mama Jaroslava ŽíČítať viac
Je ľahučká ako sukňa baletky. Biela ako sneh. Sladká ako bozk. Krehká a vláčna zároveň. Jednoducho hriešne chutná, že jej nebude vedieť odolať. Pavlova torta a jej Čítať viac
Rozkvitnuté čerešne, ktorých vôňa sa mieša s filtrovanou kávou, a ich lupienky snežia spolu s práškovým cukrom na odpaľované mini veterníčky. Sladká Čítať viac
K veľkonočným sviatkom neodmysliteľne patrí aj dobré jedlo. Hoci tohtoročná Veľká noc ešte nebude tak úplne podľa našich predstáv, spríjemniť Čítať viac
Je tu jar. Okrem iného aj Veľkonočné sviatky, ktoré sa spájajú s tradičnými jedlami. Zelený štvrtok si však na tanieri žiada niečo špeciáČítať viac
Sladká a lahodná. Aj taká by mala byť Veľká noc. Pripravte ste si spolu s nami chutný recept ako stvorený na sviatky jari. Tatranský Míša Suroviny: Na korpus: 150 g čČítať viac
Rýchly, chutný a nenáročný. Aj taký môže byť váš nedeľný obed. Inšpirujte sa zdravým receptom a ukážte rodine svoje kulinárske schopnosti. My Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.