S varením začal v Prešove. Po 1 a pol roku vycestoval do Dublinu. Necelých 7 rokov pôsobil v srdci hlavného mesta Írska ako assistant kitchen manager v Čítať viac
Pochádza z Horných Salíb. Po škole zbieral svoje prvé skúsenosti s prácou v kuchyni v lokálnej reštaurácii. Po dvoch rokoch si Daniel Tilinger namieril Čítať viac
V Šamoríne pribudla nová remeselná pekáreň BA(J)KERY, kde si môžete vychutnať skvelé kváskové produkty. Stojí za ňou šéfpekár Ján Turinič, skúsený gastronóm Čítať viac
Najkrajšie sviatky jari sú tu a pred nami po dvoch rokoch čas, ktorý môžeme konečne prežiť s blízkymi, či priateľmi a i v širšom rodinnom Čítať viac
Ičo Krajčovič prináša do Trnavy kúsok talianskej gastronómie a jej jedinečnej atmosféry. Skúsenosti získaval v zahraničí, aby ich mohol zúročiť vo Čítať viac
Kuchyni v AC Hotel by Marriott Bratislava velí šéfkuchár Tomáš Opletal. Práve on si pre nás pripravil španielske chuťovky tapas doplnené aj jednou slovenskou variáciou – lahodnou vajíčČítať viac
Peter Rupčík je vyučený kuchár, ktorý od školy neopustil svet kuchýň. Tie sú jeho jeho životom, prácou a hobby zároveň. V najnovšom projekte ANRUUP predstaví netradičČítať viac
Michael Šafárik je šéfkuchár, ktorý sa po rokoch mimoriadne úspešnej kariéry v zahraničí vracia späť na Slovensko, aby prebral velenie v novej reštaurácii CABO v na Čítať viac
Priamo pod Karpatmi, v novozrekonštruovanom Kaštieli Pálffy vo Svätom Juri, sa na tanieri snúbi história s espritom moderného fine diningu. Kuchyni Hostinca Palatín, Čítať viac
Priamo pod Karpatmi, v novozrekonštruovanom Kaštieli Pálffy vo Svätom Juri, sa na tanieri snúbi história s espritom moderného fine diningu. Kuchyni Hostinca Palatín, ale Čítať viac
Inzercia
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.