Zmysly – degustačná večera, ktorá prináša do Tatier nový trend

 Zmysly – degustačná večera, ktorá prináša do Tatier nový trend
Prítmie za zvukov hudby a jedinečná atmosféra naštartujú všetky naše zmysly. A práve tie budú riadne pošteklené v podobe unikátnej degustačnej večere „Zmysly“, ktorá sa bude konať 31.3.2024 vo fine dining reštaurácii Franz Josef vo Vysokých Tatrách. Pokiaľ milujete skvelú gastronómiu a vyhľadávate zážitky, môže byť táto netradičná večera dokonalým vyvrcholením veľkonočného víkendu. Príďte navnímať jedlo ako hru či divadelné predstavanie, všetkými zmyslami, a zažite zmyselný gastronomický pôžitok ako nikdy predtým.
Degustačná večera „Zmysly“ sľubuje jedinečný zážitok z jedla vďaka zapojeniu všetkých našich zmyslov. Vyskúšajte ako prví nový unikátny koncept, ktorý dokáže, že gastronomické zážitky môžu byť vzrušujúce, podmaňujúce a napínavé.

Degustačná večera „Zmysly“ už 31.3. 2024 

Degustačná večera s názvom „Zmysly“ sa uskutoční vo Veľkej Galérii Hotela Lomnica vo večerných hodinách Veľkonočnej nedele. Táto večera bude zložená zo 6 chodov s vínnym alebo nealkoholickým párovaním. Podujatie bude prebiehať v prítmí a len za zvukov hudby, čo celému zážitku pridá na intenzite. Iba sprievodca večera bude vedieť, čo sa bude konať a čo bude nasledovať. Hlavnou úlohou tejto degustácie bude, samozrejme, jedlo, ktoré bude servírovať personál z fine dining reštaurácie Franz Josef.
Večera v prítmí a iba za zvukov hudby môže byť pre niekoho výzvou. Vo vyspelom HoReCa svete sú však netradičné zážitky spojené so špičkovými degustáciami žiadané. O podobu tejto degustačnej večere podporenú všetkými zmyslami sa postará skúsený tím fine dining reštaurácie Franz Josef.
Degustačná večera „Zmysly“ sľubuje zážitok pre všetky zmysly, ktoré sa v prítmí, za zvukov hudby a špecifickej atmosféry ešte väčšmi naštartujú. Jedlo zrazu nebudete vnímať iba cez chuťové poháriky, ale navnímate ho ako formu divadelného predstavania či konceptuálneho umenia. Menu, ktoré bude pripravené fine dining tímom pod vedením šéfkuchára Martina Klauča, z reštaurácie Franz Josef, sa stane hlavnou hviezdou tohto podujatia. Každý chod bude pre hostí novou skúsenosťou a prekvapením, či už ide o kombináciu chutí, prezentáciu jedla, alebo nové ingrediencie.

Prítmie a hudba naštartujú všetky vaše zmysly

Práve v prítmí a iba za zvukov jemnej hudby sa zmysly stávajú oveľa citlivejšími. Hostia budú mať možnosť skúmať jedlo nielen chuťou, ale aj vôňou, dotykom a zrakom. Každý detail bude premyslený a každý chod bude mať svoj príbeh. Personál reštaurácie Franz Josef sa postará o to, aby každý hosť dostal nielen jedinečný gastronomický zážitok, ale aj pocit, že sa nachádza v prostredí, kde bude o všetko dokonale postarané. Galéria hotela Lomnica poskytne dokonalú atmosféru pre túto degustačnú večeru, ktorá dokáže, že jedlo môže byť hra či divadelné predstavenie.
Nenechajte si újsť tento netradičný zážitok s gurmánskym obsadením v hlavnej role. Zapojte všetky svoje zmysly a užite si gastronómiu tak, ako ešte nikdy predtým.
Krásne umenie a jedinečná architektúra spolu s vynikajúcim jedlom vytvoria nezabudnuteľný zážitok pre všetkých hostí. Počet miest je limitovaný, čo len pridáva na exkluzivite a zvláštnosti tejto udalosti. Tí, ktorí budú mať šťastie a miesto si rezervujú, sa môžu tešiť na jedinečný zážitok prebúdzajúci všetky ich zmysly. Celkovo je degustačná večera „Zmysly“ v hoteli Lomnica 31. marca večerom, ktorý sľubuje byť jedinečným zážitkom. I preto je vhodná ako dar, netradičné rande či len čas precítenia prítomného okamihu na maximum.
Degustačná večera Zmysly Vysoké tatry
V prítmí a iba za zvukov hudby, s jedlom pripraveným majstrami, v galérii hotela Lomnica – táto udalosť určite nechýba na zozname všetkých gurmánov a milovníkov jedinečných gastronomických pôžitkov. Buďte súčasťou tejto výnimočnej degustačnej večere a doprajte si nezabudnuteľný zážitok pre vaše zmysly.
Text: Simona Budinská
Foto: archív reštaurácia Franz Josef

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Simona Budinská

Vášnivý gurmán, mama troch detí, dvoch kníh a niekoľkých bedekrov. Náhody sú jej osudom, a tak pred rokmi vznikol projekt Kávičkári.sk. S nadšením sa venuje najmä víziám, kreovaniu na portáli, ale aj new biznis. Srdcovkou je aj vzdelávanie v oblasti gastronómie v rámci projektu Gastrolove a tvorbe osobnostného PR.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články