Paštéta z údeného pstruha s chrenom na zemiakovom rosti medailóniku, grilovaný filet z jesetera na fazuľovo-pórovom ragú, sviečková z muflónieho mäsa s domáČítať viac
Tags :reštaurácia
Áno, vieme, že doba je rýchla. Že ste pohltení pracovnými povinnosťami či rodinnými záležitosťami a nezostáva vám veľa času pre seba. Vieme, žČítať viac
Bratislavská reštaurácia Korzo vás očarí hneď, ako prejdete cez vstupné dvere. Má to, čo sa nedá kúpiť. To, po čom mnohé podniky túžia, no nikdy to Čítať viac
Historický meštiansky domček na rušnej ulici v Piešťanoch dostal novú šancu a naplno ju využíva. Po rokoch chátrania sa ho totiž chytila nová majiteľka a Čítať viac
Meno Dodo Šošoka je výrazne späté nielen so slovenskou džezovou scénou, ale aj mestom Piešťany. Práve tu, na Kúpeľnom ostrove, mal svoj vlastný Čítať viac
Vodný hrad, romantické sídlo Pálffyovcov, Slovenské vinohradnícke družstvo s necitlivou prístavbou, chátrajúci zámok. To je stručná história história Pezinského záČítať viac
Ako 17-ročný prerušil štúdium, naplno sa vrhol do svojej prvej práce v kuchyni a maturitu si urobil diaľkovo. Po rokoch vymenil vychytené reštaurácie v Bratislave Čítať viac
Prvý dojem je obzvlášť dôležitý – na pracovnom pohovore, pri zoznámení so svokrovcami, na prvom rande, pri hľadaní vysnívanej dovolenkovej destinácie a vlastne kedykoľvek v žČítať viac
Keď sa ľudia v minulosti v Bratislave “korzovali”, znamenalo to, že sa prechádzali od Michalskej, Sedlárskej ulice cez Hlavné námestie či Rybársku bránu, no srdce samotného Čítať viac
Liviano restaurant, na Kutlíkovej ulici v Bratislave, patrí k tomu najlepšiemu, čo na Slovensku máme. Reštaurácia na čele s talentovaným šéfkuchárom Martinom Miklošíkom, ponúČítať viac