Turčianske Teplice v minulosti boli obľúbené aj medzi kráľmi a kráľovnami. Aj preto sa habsburskou kuchyňou prepojenou s modernými trendmi inšpirovali pri tvorbe menu v 5Čítať viac
Tags :reštaurácia
Nový koncept v centre Bratislavy vás presvedčí, že aj obyčajný zemiak dokáže byť gurmánskym zážitkom. Na Slovensku je zatiaľ jediný svojho druhu. Žiadne „z každéČítať viac
Ak patríte k milovníkom rýb, dnešné Nedeľné varnie si vychutnáte. Svoj recept nielen na chrumkavú rybku nám totiž prezradil šéfkuchár, Marek Gura, ktorý si Čítať viac
Začína sa úžasné obdobie plné slnečných dní ako stvorené na športovanie a oddych. Leto zvádza nielen aktívnych, ale aj príležitostných športovcov tráviť čas Čítať viac
Liviano restaurant je na trhu už vyše 11 rokov, počas ktorých Slovensko naučila na fine dining, teda vysokú školu gastronómie. Nenápadná zvonku, s veľkým Čítať viac
Hotel Lomnica sa 18. a 19. mája stal centrom gurmánskeho diania na celom Slovensku. Zavalila ho lavína chutí v podaní dvoch špičkových kuchárov, tí si pripravili kreatívnu Čítať viac
Je mladou mamičkou, ale napriek tomu sa s manželom venujú podnikaniu v gastronomickej oblasti, Jozefa Kaňuka a jeho projekty sme si predstavili už dávnejšie. Do jeho portfóČítať viac
Jedna z najlepších reštaurácií na Slovensku má vo vedení novú posilu. Nie je pôvodom zo Slovenska, no je u nás ako doma. Petr Joska má Bratislavu veľČítať viac
Kde bolo tam bolo, bolo raz jedno kráľovstvo. Pivo sa tam lialo potokom a hostia si hladili bruchá po honosných dobrotách. Vyrástlo hneď vedľa univerzity a neďČítať viac
Meno Martin Miklošík pre vás možno ešte nie je tak známe. Ak však spomenieme meno ako Pavel Pospíšil, každý, kto má rád dobré Čítať viac