Castel Mierovo je miesto, na ktoré sa vždy radi vraciame. Dýcha totiž rodinnou a jedinečnou atmosférou. A my sme v rámci našich adventných receptov znáČítať viac
Tags :reštaurácia
Dva kohúty sa na jednom smetisku neznesú. Staré príslovie, ktoré Petr Kunc a Tomáš Ševčík vyvracajú. Špičkoví šéfkuchári, ktorí spojili svoje sily, aby priniesli kulinársky zážČítať viac
Francúzska gastronómia – to nie sú iba bagety, croissanty či makrónky. Francúzska kuchyňa skrýva oveľa viac chutí, vrstiev a tvárí. Modelka Michaela Budáčová sa Čítať viac
Colette – staré francúzske meno, tradičné, elegantné, vznešené, nezabudnuteľné. A presne taký je aj francúzsky gurmánsky butik Colette, ktorý založila modelka Michaela Budáčová. Zvonka nenáČítať viac
Leto udrelo v plnej sile a stúpajúce teploty prajú ľahkým, sviežim jedlám. Zážitok z nich umocní príjemné prostredie, vďaka ktorému si jedlo vychutnáČítať viac
Prvá reštaurácia s trošku inou filozofiou fungovania, Makery, otvorila svoj prvý podnik v Bratislave. Nahádza sa len kúsok pod bratislavským hradom. Takzvaný koncept obrátenej Čítať viac
Téma s rúškami a ďalšími obmedzeniami v rôznych častiach Slovenska a sveta je posledné obdobie veľmi citlivá. Dobrým znamením je však to, že Čítať viac
Perlou dunajskostredskej gastro scény je jednoznačne romantická reštaurácia Villa Rosa. Práve regionálnosť a suroviny z vlastnej produkcie premieňané šéfkuchárom Imrichom Bindicsom na znamenitý Čítať viac
Meno Dodo Šošoka je výrazne späté nielen so slovenskou džezovou scénou, ale aj mestom Piešťany. Práve tu, na pešej zóne, mal Čítať viac
Nové holistické bistro Bite&Byte tieto dni zažíva boom. Nie je to len návštevami obľúbených influencerov, či zástupcov médií, ale aj tým, že Čítať viac