Rodina je pre väčšinu ľudí základ. Hodnoty ako harmónia, láska, vzájomný rešpekt a súdržnosť sú dôležitými bodmi správne fungujúcej Čítať viac
Kaviareň či reštaurácia môže byť akákoľvek pekná, útulná či mať skvelé menu, ak mu chýba duša. V malej príjemnej kaviarničke v Prievidzi sa Čítať viac
Tvrdí, že niektoré slovenské podniky by sa nestratili ani v New Yorku a v Martine čaruje s dobrou kávou i jedlom. Silvo Cintula, spolumajiteľ Čáry-Máry.Čítať viac
Nielen vo svete, ale aj na Slovensku poslednú dobu padá otázka, čo s jedlom, ktoré sa skrátka nestihne skonzumovať a je po dátume spotreby. Len v Európe sa Čítať viac
Daniel Hrivňák v 30-tich rokoch dosiahol asi všetko, o šom šéfkuchár na Slovensku môže snívať. Stal sa šéfom, riadil kuchyne vychýrených luxusných reštauráČítať viac
Je známy po celom svete, všade má unikátny dizajn, a všade je iný. Svetové destinácie a najkvalitnejšie služby sú súčasťou vejára, ktorý Čítať viac
Tohtoročná jeseň prináša úspech. Tak ako dozrieva úroda a plody v prírode zasiate na jar, tak získavajú úspechy aj slovenské hotely, svetový film a tradične- netradičný Čítať viac
Jedna z najlepších reštaurácií na Slovensku má vo vedení novú posilu. Nie je pôvodom zo Slovenska, no je u nás ako doma. Petr Joska má Bratislavu veľČítať viac
Kde bolo tam bolo, bolo raz jedno kráľovstvo. Pivo sa tam lialo potokom a hostia si hladili bruchá po honosných dobrotách. Vyrástlo hneď vedľa univerzity a neďČítať viac
Meno Martin Miklošík pre vás možno ešte nie je tak známe. Ak však spomenieme meno ako Pavel Pospíšil, každý, kto má rád dobré Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.