Nebojí sa netradičných kombinácií na tanieri, zbožňuje improvizovanie so surovinami a pomocou korenín doladí chuťový zážitok do dokonalosti. Toto v skratke charakterizuje spôsob príČítať viac
Podnik v Košiciach chcel ísť výlučne cestou slovenskej produkcie. No nie na úkor kvality. Na prvom mieste je pre Dobré Bistro, ktoré sídli na Garbiarskej ulici, vždy Čítať viac
Kaviareň Mozart v hoteli Lomnica je populárna svojimi špičkovými dezertmi, ktoré pripravuje šéfcukrár Matúš Reľovský. Prezradil nám tipy na sviatočné dezerty, ktoré potešia malýČítať viac
Poznáte to: peňaženku máte plnšiu kartičiek z rôznych obchodov ako finančných prostriedkov. Keď ste však v obchode, zaručene nemáte pri Čítať viac
Po rozhovore sme žartovali, že by sa mu hodil bulvárny titulok: Od žeriavnika k šéfcukárovi. Matúš Reľovský, šéfcukrár kaviarne Mozart v tatranskom hoteli Lomnica, si vás jednoducho Čítať viac
Keď sa spoja tradície s moderným náhľadom, vysmážaný kapor sa premení na exkluzívny zážitok so štyrmi hviezdičkami. Inšpirujte sa sviatočnými Čítať viac
Hovorí sa, že žena musí pracovať na pozícii manažéra trikrát tvrdšie ako muž. Hoci tento rok to je už 30 rokov, čo pracujem v hotelierstve, či to je Čítať viac
Na začiatku to bolo riešenie zdravotných problémov, dnes je z toho vlastná značka Mandlove by Martina Grňová. Má svoj vlastný „kávový rituál“, ktorý Čítať viac
Napriek pomerne svojmu mladému veku si dokázala prejsť pozíciami, ktoré (nielen) znejú zvučne. Viedla marketing v našich veľhorách, lyžiarskom stredisku, ale aj v Čítať viac
Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna špajza, ktorá dokázala čarovať. Vďaka pár ingredienciám a chuti variť stvorila pochúťky, ktoré milujú snáď všetci. Nechajte sa Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.