To, že sa bezhotovostné platby stávajú čoraz častejšou voľbou, je prirodzeným dôsledkom dnešnej modernej doby. Vzostup popularity platobných kariet urýchlili aj opatrenia v súČítať viac
Tags :gastronómia
Malý hotel s veľkým srdcom – to je Hotel Hviezdoslav v Kežmarku. Štyri hviezdičky na fasáde decentného meštianskeho domu ukrývajú za vstupnou bránou rozpráČítať viac
Od stredy 20.5.2020 sa opätovne uvoľňujú ďalšie opatrenia. Dotýkajú sa najmä verejného stravovania v interiéri prevádzok. Toto nariadenie platí aj pre hotelové reštaurácie. Slovenska Čítať viac
Opatrenia v boji proti COVID-19 paralyzovali spoločnosť. Ľudia, ktorí podnikajú v gastronómii si to odniesli v prvom rade – spoločne so zdravotníkmi či kultúrou. Ako zvládajú toto Čítať viac
- Tomáš, my z gastra sme si to odsrali v prvom rade.Odpovedá mi na otázku „ako to zvládajú“ klient a priateľ po tom, ako som z pochopiteľných dôČítať viac
Aktuálna situácia vo svete aj u nás postihuje snáď každý podnikateľský segment – cestovný ruch a gastronómiu nevynímajúc. Hoci je, pochopiteľne, zdravie na prvom Čítať viac
„Nedá sa“ pre nich neexistuje. Keď rozbiehali svoju firmu s gastro vybavením, chodili po večeroch montovať zariadenia s blickami a so skrutkovačom. Dnes majú dve spoločnosti a zamestnáČítať viac
Ak ste išli v Bratislave po Klobučníckej ulici, zrejme ste si toto miesto všimli – spoza výkladu na vás hľadia dva veľké svetlomety červeného Čítať viac
Vodný hrad, romantické sídlo Pálffyovcov, Slovenské vinohradnícke družstvo s necitlivou prístavbou, chátrajúci zámok. To je stručná história história Pezinského záČítať viac
Minulý týždeň bol schválený posun prechodu na tzv. eKasu na 1. januára 2020, a mnohým podnikateľom tak zo srdca odpadol veľký kameň. Keďže eKasa sa týka Čítať viac