Jeseň je ako stvorená na oddych, spomalenie a načerpanie energie. Ak si navyše potrpíte na prostredie, ktoré v sebe ukrýva viac, ako sa na prvý pohľad môžČítať viac
Tags :gastronómia
Zvyšujúca sa digitalizácia je v súčasnosti citeľná v každom smere. Spája sa s lepšou výkonnosťou podnikov a zároveň otvára možČítať viac
Ak chce byť človek v oblasti hotelierstva a gastra úspešný, musí sa mu oddať naplno. Jana Struhárová takým človekom rozhodne je. Prešla si rôznymi pozíciami, aby Čítať viac
advertoriál Digitalizácia je výzvou v mnohých oblastiach. V oblasti HoReCa nevynímajúc. Každá výzva však prináša riešenia a s nimi spojené nové Čítať viac
Európske kolo súťaže @bocusedor sa konalo tento rok v Budapešti. My sme tam nemohli chýbať, aby sme podporili nás skvelý slovenský tím na čele Čítať viac
Len minulý týždeň mohli po dlhej dobe prevádzky otvoriť i svoje vnútorné priestory v režime OP. Od tohto pondelka (10.1.2021) sa k nim pridávajú aj gastronomické preváČítať viac
Obaja sú personalisti. Keď začínali podnikať, jeden z ich prvých klientov bol z gastro segmentu. Ten ich upozornil na špecifiká tejto oblasti – vysoká fluktuácia, peniaze na ruku, časté Čítať viac
Jeho tvár ste okrem iného mohli vidieť v Teleráne, jedlá zase ochutnať až v troch podnikoch: v Korze na Hviezdoslavovom násmestí v Bratislave, v reštaurácii 19Čítať viac
Keď Peter Pepe Ruman v decembri 2018 otváral v Krupine kaviareň Profile, mal jasnú ambíciu: okrem miestnych prilákať do podniku aj ľudí z okolitých miest. Ako človek s Čítať viac
Dnes spúšťame na slovenské pomery originálny projekt. Čo? Gastronomickú poradňu pre podnikateľov, študentov, alebo len tých, ktorí gastro milujú a majú otázky, na ktoré nevedia Čítať viac