Európske kolo súťaže @bocusedor sa konalo tento rok v Budapešti. My sme tam nemohli chýbať, aby sme podporili nás skvelý slovenský tím na čele Čítať viac
Tags :gastronómia
Len minulý týždeň mohli po dlhej dobe prevádzky otvoriť i svoje vnútorné priestory v režime OP. Od tohto pondelka (10.1.2021) sa k nim pridávajú aj gastronomické preváČítať viac
Obaja sú personalisti. Keď začínali podnikať, jeden z ich prvých klientov bol z gastro segmentu. Ten ich upozornil na špecifiká tejto oblasti – vysoká fluktuácia, peniaze na ruku, časté Čítať viac
Jeho tvár ste okrem iného mohli vidieť v Teleráne, jedlá zase ochutnať až v troch podnikoch: v Korze na Hviezdoslavovom násmestí v Bratislave, v reštaurácii 19Čítať viac
Keď Peter Pepe Ruman v decembri 2018 otváral v Krupine kaviareň Profile, mal jasnú ambíciu: okrem miestnych prilákať do podniku aj ľudí z okolitých miest. Ako človek s Čítať viac
Dnes spúšťame na slovenské pomery originálny projekt. Čo? Gastronomickú poradňu pre podnikateľov, študentov, alebo len tých, ktorí gastro milujú a majú otázky, na ktoré nevedia Čítať viac
Od čoho sa bude od 1. júla odvíjať výška pomoci a ako sa podmienky prispôsobia aktualizáciám „farieb“ okresov? Momentálne je na Slovensku šesť okresov v Čítať viac
Od 17. mája prichádza k výrazným zmenám režimu v prevádzkach, hoteloch a celkovom posudzovaní opatrení, ktoré budú postavené na regionálnom systéme. Do platnosti Čítať viac
Od 17. mája prichádza k výrazným zmenám režimu v prevádzkach, hoteloch a celkovom posudzovaní opatrení, ktoré budú postavené na regionálnom systéme. Do platnosti Čítať viac
A je to tu! Čoskoro budeme môcť žiadať o pomoc už aj z tzv. veľkej schémy pomoci z dielne rezortu dopravy. V čom bude rozdiel medzi malou a Čítať viac