Vo februári pred troma rokmi otvorili súrodenci Filip a Dominik Trusinovci v Modre kaviareň a vinotéku Cuvée, aby ju po troch týždňoch znovu zatvorili, keďže Čítať viac
Miroslav Telehanič a Juraj Kovaľ z VLČIE sirupy: Našli dieru na slovenskom trhu, prerazili aj vo svete
Dieru na slovenskom trhu zaplátali originálne – vlastnými sirupmi podľa svojho gusta a vysokých nárokov. Barmana Miroslava a učiteľa Juraja, dvoch kamarátov z detstva, Čítať viac
Lady in Red je životná rola. Čo všetko má na starosti v Grand Hotel Kempinski High Tatras?
Pobyt v ktoromkoľvek hoteli siete Kempinski vás očarí nielen nádhernou architektúrou či zariadením, ale aj srdečnou pohostinnosťou. Už vyše desaťročie totiž Čítať viac
Je pilierom značky EBENICA COFFEE, praží kávu, zastrešuje chod firmy, rozvíja jej potenciál a nestratí sa ani za kávovarom. Marek Fajčík pláva vo vodáČítať viac
Počas prvej vlny koronavírusu prevzal riadenie exkluzívneho Šimák Zámok Pezinok. A možno aj vďaka svojmu mladému veku, veľa investuje do práce s Čítať viac
Ivana Holubčíková mala k histórii vždy blízko. Keď zistila, že sa otvára nový historický hotel s ohromným potenciálom, skúsila šťastie. To sa na ňu Čítať viac
Viviana Filippová & Tomáš Spišiak z Áčko Ružomberok: „Naša priorita je jedinečnosť vzorov, majstrovské vyhotovenie a kvalitné materiály“
Rodinná firma Áčko a. s., sídliaca v Ružomberku, sa textilnej výrobe venuje už 31 rokov. Rozhodujúcim mottom je pre nich kvalita, nie kvantita, a rodinné väzby, ktoré sú Čítať viac
Sylvia Holopová z Boutique Hotel Hviezdoslav: „Hotelierstvo je náročná, ale krásna práca s ľuďmi a pre ľudí“
Rodinný historický Hotel Hviezdoslav, sídliaci v Kežmarku, sa v uplynulom období tešil z viacerých prestížnych ocenení. V hotelierstve je takýto úspech, špeciálne v súčasnýČítať viac
Šéfkuchár Tomáš Chilý: Aby ste sa presadili v zahraničí, musíte pracovať viac ako ostatní
Tomáš Chilý pôsobí ako tichý chlapec „odvedľa“, no urobil kariéru ako máloktorý zo slovenských kuchárov. Stal sa prvým Slovákom, ktorý sa v zahraničí prepracoval Čítať viac
Každá kríza, ktorá príde, znamená aj príležitosť. O posledných dvoch rokoch to platí takisto. Napríklad u Andrey Ďuríkovej sa fakt, že sa dalo cestovať Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.