Keď dizajn tvorí nadšenec s umelcami. Keď mäso a suroviny vyberá človek, ktorý sa roky staral o kvalitu surovín v korporácii. Keď je šéfkuchár skutočný talent Čítať viac
Názov ich bezlepkového koláčika nemusíte vedieť dopredu, ale už pri prvom súste vám je jasné, či máte tú česť vychutnať si citrónový, karamelový, čokoláČítať viac
Terasy, miešané nápoje, domáce limonády, ľadové čaje, osviežujúce drinky s kávou, gin-tonicy, cold brew. Leto so sebou prináša nezameniteľnú atmosféru a tiež Čítať viac
Vo svete kávy sa pohybuje už 8 rokov, do tohto sveta skočil bez väčších znalostí a v začiatkoch považoval aj zlé rozhodnutie za výbornú skúsenosť. Dnes Čítať viac
Václav Faltus je zakladateľ i pražiar najoceňovanejšej slovenskej pražiarne „Zlaté Zrnko“. Bývalý ITčkár, ktorého príbeh sme pred časom priniesli, počas koronakríČítať viac
Dnešná situácia vo veľkej miere zasiahla aj predajcov potravín. Pýtali sme sa preto – veľkých i menších hráčov na trhu, ako zvládajú situáČítať viac
Rok pôsobili v pešej zóne Piešťan, na Winterovej ulici ako franšíza. Keď sa naučili, ako to robiť a nerobiť, rozhodli sa podnikať a pražiť káČítať viac
Opatrenia v boji proti COVID-19 paralyzovali spoločnosť. Ľudia, ktorí podnikajú v gastronómii si to odniesli v prvom rade – spoločne so zdravotníkmi či kultúrou. Ako zvládajú toto Čítať viac
- Tomáš, my z gastra sme si to odsrali v prvom rade. Odpovedá mi na otázku „ako to zvládajú“ klient a priateľ po tom, ako som z pochopiteľných dôČítať viac
V oblasti gastronómie pôsobí už viac než dve desaťročia. Klientom pomáha s rozvojom podnikania, učí ich hospodáriť a svoje skúsenosti odovzdáva ďalej aj ako Čítať viac
Mohlo by vás záujimať
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.