Miroslav Heredoš absolvoval stáž u slávneho Jamieho Oliviera, bol zaradený medzi TOP 20 najlepších šéfkuchárov a vydal vlastnú knihu receptov. Dnes poskytuje poradenské služby viacerým slovenským Čítať viac
Napriek svojmu mladému veku patrí medzi českú kuchársku elitu. V zámku Chateau Mcely, kúsok nad Prahou, šéfuje tímu reštaurácie Piano Nobile, ktorá sa v Čítať viac
Zelený park, vysoké stropy, tajomná ozvena, hrubé múry a krištáľové lustre, ktoré odrážajú stovky svetiel šťaby starodávne stroboskopy na neviditeľnej párty. Hotel v kaštieli Čítať viac
Prebúdza sa príroda, slnko svieti na oblohe, vôkol nás kvitnú kvety a naše chuťové poháriky lákajú zaujímavé a predovšetkým zdravé Čítať viac
Cesta k rakúskym hraniciam Berg ešte stále v mnohých Slovákoch vyvoláva zmes emócií. Radosť, vzrušenie, silné spomienky. Niekde po tejto ceste, ukrytý v starej čČítať viac
Andrea Reichová založila kaviareň LAMPY, coffee & club & culture vo svojich 45 rokoch. Rozhodla sa intuitívne a rovnako si vybrala aj priestory v Petržalke. „Nepozerajme sa na domy, Čítať viac
Je tu jar a s ňou do našich životov prichádza množstvo podnetov. Jedným môže byť aj to, zmeniť svoje zaužívané zvyky a osviežiť svoju kuchyňČítať viac
Modrá farba s tyrkysovým nádychom je pre každého fashionistu známym pojmom. Poukazuje na top klenotnícku značku, ktorá je snom každej ženy a dostala sa Čítať viac
Minulý týždeň naše Cesty za pôžitkami boli znovu v znamení Žiliny a Vysokých Tatier. Hotel na Štrbskom jazere, sme otestovali teraz aj s naším najmenším čČítať viac
Kávičkovanie nemáme radi výhradne kvôli dobrej káve. Za spokojným kávičkárom totiž vždy stojí skutočná alchýmia, ktorú poznajú len tí Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.