Neplač nad rozľatim mľikom, mohla to bic kavej. Nápis na „áčku“, ktorý vás privíta na len nedávno otvorenej bistro-kaviarni na Kuzmányho v Košiciach. Zdá Čítať viac
Počas letných dní si mnohí z nás vychutnávajú dlhý spánok, dovolenku i čas s rodinou. Ak si posledné letné dni chcete poriadne užiť, pripravili sme si Čítať viac
Ako 17-ročný prerušil štúdium, naplno sa vrhol do svojej prvej práce v kuchyni a maturitu si urobil diaľkovo. Po rokoch vymenil vychytené reštaurácie v Bratislave Čítať viac
Poďte sa s nami potúlať. Je tam život, ľudia, vône a chute. Sú to bistrá, štýlové, lákajúce k pôžitkom. V mestách, ktoré sa oplatí “Čítať viac
Hlavná práca sa stále deje vo vinohrade, technológiami však vieme víno udržať dlho kvalitné, hovorí vinár telom aj dušou Ladislav Ďörď z vinárskeho Čítať viac
Človek už odpradávna hľadal útočisko, či už pred šabľozubým tigrom, snehovou víchricou, alebo desivými zvukmi počas „mystickej“ búrky. I to bol dôvod, Čítať viac
My kávičkári si vieme "čas" vychutnávať. Preto sme sa spoločne s najoceňovanejšiou slovenskou pražiarňou Zlaté Zrnko v rámci Great Taste Awards, rozhodli Čítať viac
Nekonečný vstup do wellnessu so 14-metrov dlhým barom? Neustály prístup k stejkom špičkového šéfkuchára Jaroslava Ertla? Výhľad na Tatry z termálneho bazéČítať viac
Prvý dojem je obzvlášť dôležitý – na pracovnom pohovore, pri zoznámení so svokrovcami, na prvom rande, pri hľadaní vysnívanej dovolenkovej destinácie a vlastne kedykoľvek v žČítať viac
Začala pracovať v štátnej správe, no svoje manažérske schopnosti uplatnila pri vedení nemocnice neďaleko Dunajskej Stredy, ktorú postavila na nohy, rovnako neskôr rozbiehala nový hotel. Až Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.