Mesto pod Urpínom 23. septembra navštívia baristi a kávoví nadšenci z celého Slovenska. Prečo? V Banskej Bystrici sa budú konať majstrovstvá Slovenska v príprave káČítať viac
Top šéfkuchári, káva, jedlo i silné témy. (ne)konferencia Gastrolove tento rok ponúka omnoho viac
Ste milovníkom gastronómie? Radi si doprajete pôžitok, degustujete, objavujete, rozširujete svoje obzory a vedomosti? Tak potom vás srdečne pozývame na (ne)konferenciu Gastrolove, ktorá sa Čítať viac
Michelin na Slovensku. Možno už o pár rokov to bude realita a nebudeme sa musieť cítiť ako piate koleso na voze. To, čo sme si my, milovníci gastronóČítať viac
Historicky prvý Kávičkárifest x Tržnica Nivy sa konal v sobotu, 13.5.2023, v Bratislave. Návštevníkom obľúbeného bratislavského centra sme mali možnosť odprezentovať to Čítať viac
Hotelierska skupina Best Hotel Properties a.s. (BHP) vstúpi do letnej sezóny s personálnymi zmenami. Objavili sa nové, i staré známe mená. Kto sa ujme vedenia v obľúČítať viac
Nultý ročník historicky prvého Kávičkárifest x Tržnica Nivy sa bude konať už o necelé dva týždne, 13.5.2023, v Bratislave v exkluzívnych priestoroch Tržnice Čítať viac
Pozvánka Gurmánsky bedeker Gurmán na Slovensku organizuje už 10. ročník podujatia Gastronomy Slovakia 2023. Ide o sympózium o modernej gastronómii a svetových trendoch, kde sa zíČítať viac
advertoriál Prvý slovenský červený gin TOISON RUBY RED bol predstavený len minulý rok (a hneď získal strieborné ocenenie za chuť) a nedávno rozšíril zbierku ocenení o prestížnu Čítať viac
advertoriál Digitalizácia je výzvou v mnohých oblastiach. V oblasti HoReCa nevynímajúc. Každá výzva však prináša riešenia a s nimi spojené nové Čítať viac
Hotel Thermia Palace opäť ponúkol „michelinský“ večer. Ako nám chutilo od oceňovaného Marca Rispa?
Päťhviezdičkový piešťanský hotel Thermia Palace otvoril svoju kuchyňu ďalšiemu michelinskému šéfkuchárovi. A my sme opäť boli pritom. Bratia Alex a Vittorio Manzoniovci, ktorí dostali tú čČítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.