advertoriál Prvý slovenský červený gin TOISON RUBY RED bol predstavený len minulý rok (a hneď získal strieborné ocenenie za chuť) a nedávno rozšíril zbierku ocenení o prestížnu Čítať viac
advertoriál Digitalizácia je výzvou v mnohých oblastiach. V oblasti HoReCa nevynímajúc. Každá výzva však prináša riešenia a s nimi spojené nové Čítať viac
Päťhviezdičkový piešťanský hotel Thermia Palace otvoril svoju kuchyňu ďalšiemu michelinskému šéfkuchárovi. A my sme opäť boli pritom. Bratia Alex a Vittorio Manzoniovci, ktorí dostali tú čČítať viac
Košice takmer po 2 rokoch opäť ožijú najväčším kávovým, čajovým a čokoládovým podujatím. Už 17. a 18. marca 2023 sa môžete tešiť na voňavý Čítať viac
advertoriál Pokiaľ ešte nemáte plán na Valentína, máme pre vás skvelý tip. Kúsok od Žiliny, uprostred prekrásneho anglického parku a v noblesnom Čítať viac
Radoslav Nackin je zakladateľ platformy Gurmán na Slovensku, ktorá každoročne oceňuje najúspešnejšie prevádzky a šéfkuchárov a organizuje aj obľúbené gurmánske festivaly Čítať viac
Karpatské Brandy je ikonická značka, ktorá sa doslova stala súčasťou kultúry, najskôr československej a neskôr našej slovenskej. Ak by sme sa opýtali sto SlováČítať viac
advertoriál Zima želá krásnym eventom. Po Vianociach v kruhu rodiny vám prinášame aj pár tipov, ako stráviť čas s blízkymi. Magický Silvester, brunch, ale aj Čítať viac
Predvianočný čas, ako aj jeho vyvrcholenie v podobe najkrajších sviatkov roka, sú plné osláv, stretnutí a príjemných chvíľ. Spoločnosť rodiny, blízkych či priateľov si Čítať viac
Advertoriál Mikuláš patrí k sladkému a chutnému vyvrcholeniu predvianočného obdobia. Neviete, čím potešiť maškrtné jazýčky svojich blízkych? Doprajte náročným pôžČítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.