Pozvánka Gurmánsky bedeker Gurmán na Slovensku organizuje už 10. ročník podujatia Gastronomy Slovakia 2023. Ide o sympózium o modernej gastronómii a svetových trendoch, kde sa zíČítať viac
Tags :šéfkuchár
Šéfkuchár Zoltán Baláž študoval za elektromechanika, ale profesijne sa obrátil úplne iným smerom. Mal 17 rokov, keď ho varenie zaujalo natoľko, že sa mu rozhodol venovať všetok Čítať viac
Pochádza z Horných Salíb. Po škole zbieral svoje prvé skúsenosti s prácou v kuchyni v lokálnej reštaurácii. Po dvoch rokoch si Daniel Tilinger namieril Čítať viac
Varil v zahraničí, potom v najlepších bratislavských reštauráciách a hoteloch, aj v prírode, a dokonca i vo vzduchu. Od júla tohto roka je Jozef Riska šéČítať viac
Ako 17-ročný prerušil štúdium, naplno sa vrhol do svojej prvej práce v kuchyni a maturitu si urobil diaľkovo. Po rokoch vymenil vychytené reštaurácie v Bratislave Čítať viac
Zvuky klavíra nás dovedú do hotelovej kaviarne Mozart. Je tam rušno a plno, čašníci behajú od stola k stolu a snažia sa vyplniť požiadavky náČítať viac
Blížia sa najkrajšie rodinné sviatky roka. Sú to tie chvíle, keď si za stôl sadne celá rodina a vychutná si tradičné jedlá, ktoré sú na tieto výČítať viac
Napriek svojmu mladému veku patrí medzi českú kuchársku elitu. V zámku Chateau Mcely, kúsok nad Prahou, šéfuje tímu reštaurácie Piano Nobile, ktorá sa v Čítať viac
Šéfkuchára River Bank Restaurant v Bratislave netreba v slovenskej gastronómii zvlášť predstavovať. Igor Čehy počas 25 rokov získal skúsenosti z vedenia reštaurácií, manažovania svojich vlastnýČítať viac
V jednom z najmilších miest na Slovensku, v Banskej Bystrici si dovolil dať menu za cenu, ktorá sa aj v Bratislave považuje za prestrelenú. O hostí však nemá núČítať viac