Hlavným mestom gastronómie, kde sa zíde celá európska kulinárska špička, je tento rok nórsky Trondheim, ktorý bude hostiť víťazov národných kôl Čítať viac
Tags :šéfkuchár
Medzinárodné sympózium Gastronomy Slovakia 2024 je jedinečnou udalosťou kulinárskeho sveta. Slovenský gastronomický bedeker Gurmán na Slovensku organizuje už 9. ročník. Ani tento rok nebudú chýbať žČítať viac
Šéfkuchár, ktorý prišiel z divadla. Aj také príbehy píše život. Patrik Andrejčák vymenil divadelné dosky za kuchyňu a absolútne neľutuje. Lásku k vareniu Čítať viac
Počas celého roka sa starajú o naše pôžitky a pozitívne zážitky z ich pripraveného jedla. Náročná práca šéfkuchára si vyžaduje Čítať viac
S veľkou pokorou, s láskou k tradíciám a kvalitným surovinám. Tatranský talentovaný šéfkuchár Jaroslav Bachleda má za sebou bohatú kariéru v zahraničí aj na Čítať viac
Večne vysmiaty a so šiltovkou na hlave. Taký je Zdenko Kramarčík, aktuálne šéfkuchár známej žilinskej reštaurácie Olivia’s, patriacej do rodiny značiek Marcela a Čítať viac
Pozvánka Gurmánsky bedeker Gurmán na Slovensku organizuje už 10. ročník podujatia Gastronomy Slovakia 2023. Ide o sympózium o modernej gastronómii a svetových trendoch, kde sa zíČítať viac
Šéfkuchár Zoltán Baláž študoval za elektromechanika, ale profesijne sa obrátil úplne iným smerom. Mal 17 rokov, keď ho varenie zaujalo natoľko, že sa mu rozhodol venovať všetok Čítať viac
Pochádza z Horných Salíb. Po škole zbieral svoje prvé skúsenosti s prácou v kuchyni v lokálnej reštaurácii. Po dvoch rokoch si Daniel Tilinger namieril Čítať viac
Varil v zahraničí, potom v najlepších bratislavských reštauráciách a hoteloch, aj v prírode, a dokonca i vo vzduchu. Od júla tohto roka je Jozef Riska šéČítať viac