Po smutných mesiacoch v izolácii, hlavné mesto ožíva. Inak tomu nie je ani vo vychýrenej reštaurácii na brehu Dunaja. Leto sa v RIVERBANK konečne môžČítať viac
Tags :Bratislava
Zbierať skúsenosti, mať otvorenú hlavu, oči aj uši, učiť sa, skúšať, zlepšovať sa. Ak chcete uspieť v gastronómii, bez tohto bude vaša púť ešČítať viac
Fungovať v gastronómii popri iných biznis činnostiach nie je vôbec jednoduché. S manželom sme vstúpili - pre nás - úplne do neznáma, keď sme sa Čítať viac
Bratislavská reštaurácia Korzo vás očarí hneď, ako prejdete cez vstupné dvere. Má to, čo sa nedá kúpiť. To, po čom mnohé podniky túžia, no nikdy to Čítať viac
Niektoré príbehy je lepšie rozprávať od konca – i toto je možno ten prípad. S manželkou večer sedíme v obývačke a na tanieri Čítať viac
Ku gastronómii ho pritiahol starší brat, hoci rodičia videli jeho budúcnosť inde, rozhodol sa stať kuchárom. Na škole sa prvé dva roky trápil, nakoniec pochopil, o čom Čítať viac
Festival Káva Čaj Čokoláda začínal v rovnakom období ako aj my. Preto je našou srdcovkou. Dnes už zažíva šiesty ročník. Z obdobia, kedy len hladal Čítať viac
Ak ste išli v Bratislave po Klobučníckej ulici, zrejme ste si toto miesto všimli – spoza výkladu na vás hľadia dva veľké svetlomety červeného Čítať viac
Hovorí sa, že steak je kráľom gastronómie. Má znamenitú chuť, chrumkavú kôrku a vo svojom vnútri je krehký. Jeho tajomstvo však nespočíva len v správnom Čítať viac
Naozaj kvalitné zmrzlinárne by sme v Bratislave pravdepodobne narátali na prstoch dvoch rúk. V minulosti bolo ťažké nájsť naozaj kvalitnú a originálnu zmrzlinu, posledné roky sa Čítať viac