Dnešným dňom odštartoval čarovný čas adventu. Aj vy už cítite tú atmosféru Vianoc, ktorá sa šíri vzduchom? Nie? Tak s nami ju nielen pocítite, ale Čítať viac
V roku 2014 ukončil štúdium na hotelovej akadémii a už počas štúdia praxoval vo vtedajšom Kempinski Hotel River Park, čo bol ten najlepší štart. Šéfpekár DáČítať viac
Doprajte si husacie hody u vás doma podľa tradičných receptov z reštaurácie Gurmánsky Grob
Reštauráciu Gurmánsky Grob návštevníci právom opisujú prívlastkom najlepšia husacia inštitúcia. O tom sme sa boli sami presvedčiť a neobanovali sme – Čítať viac
Šéfkuchár Marek Petrenčák z hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach predstavuje svieže slávnostné menu
Kuchyňu hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach má pod palcom šéfkuchár Marek Petrenčák. V obľúbenej hotelovej reštaurácii – mimochodom blízko historického centra a pešČítať viac
Hotel Devín je ikonické miesto dýchajúce históriou, eleganciou a šarmom. Práve preto tu nájdete aj tradičné a poctivé jedlá. Určite však nečakajte žČítať viac
Tradičné jedlá v duchu domácich malokarpatských vinohradníckych špecialít s nádychom súčasných trendov – aj tak by sa dali opísať recepty, ktoré si pre váČítať viac
Milovníci kávy a leto – to je kombinácia, ktorá praje novým chutiam, kombináciám a experimentom. I keď šálka dobrého espressa ulahodí aj počas horúcich Čítať viac
Milovníci mäsa si pri tomto atraktívnom menu určite prídu na svoje. Šéfkuchár Miroslav Zamiška z Grand Hotela Kempinski High Tatras si pre váČítať viac
Karpatské brandy Špeciál a káva: Drinky, ktoré vás dostanú spojením tradície a kreativity
advertoriál Káva a brandy – kombinácia, ktorej tradície majú silné korene. Dva bohaté, rozmanité chuťové a aromatické profily, ktoré spolu krásne hrajú a perfektne sa dopĺňajú. Čítať viac
Leto udrelo v plnej sile a stúpajúce teploty prajú ľahkým, sviežim jedlám. Zážitok z nich umocní príjemné prostredie, vďaka ktorému si jedlo vychutnáČítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.