Založiť svoj biznisplán len na jednom produkte sa môže zdať na prvý pohľad riskantné. Navyše keď ide o jedlo. Keď však ide o niečo, čo Čítať viac
„Čašník… Tak často skloňované slovo, tak silno viditeľné povolanie a zároveň tak málo poznané. Za posledných 20 rokov každým rokom pribúdajú pozície Čítať viac
Máme za sebou prvý jarný deň, takže Veľká noc pomaličky klope na dvere. Už viete, kde ju strávite? Tak ako každý rok, aj teraz vám Čítať viac
Mať vlastný podnik je považované za vrchol kuchárskej či šéfkuchárskej kariéry. Mnohí sa na túto cestu dali, niektorí vydržali a vedú svoje reštaurácie už Čítať viac
Jej keramické výrobky poznajú za oceánom, dokonca sa „zúčastnili“ aj na dvoch olympijských hrách – v čínskom Pekingu a v japonskom Nagane. Teraz si Renáta Hermysová, majiteľČítať viac
V Banskej Bystrici v poslednom čase rozkvitlo niekoľko zaujímavých, no hlavne kvalitných reštaurácií a kaviarní. Získajú si vás hlavne atmosférou, skvelou ponukou a Čítať viac
Dlhoočakávaný projekt reštaurácie ECK Restaurant svoje brány otvorí už budúci týždeň, 14.12.2022. Šéfkuchárom v ňom je Daniel Tilinger, ktorý skúsenosti zbieral v michelinských Čítať viac
„Mať otvorené celoročne bol vždy náš cieľ,“ prízvukujú v rozhovore majitelia reštaurácie Gurmánsky Grob. Manželia Haškovci chceli zákazníkom od začiatku priniesť Čítať viac
Wasabi.stro, koncept zameraný na ázijskú kuchyňu, ktorý si získal srdcia Ivančanov, no nemá núdzu ani o hostí z okolitých dedín či Bratislavy. Niet sa čo čČítať viac
Colette – staré francúzske meno, tradičné, elegantné, vznešené, nezabudnuteľné. A presne taký je aj francúzsky gurmánsky butik Colette, ktorý založila modelka Michaela Budáčová. Zvonka nenáČítať viac
Inzercia
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.