Šéfkuchár Andrej Turček a reštaurácia BUBBLES
Šéfkuchár Andrej Turček chcel variť už od svojich šiestich rokov. Ako deväťročný doma varil a
experimentoval – lebo ísť podľa receptúry bola nuda. Odbor kuchár aj vyštudoval. Dnes ho nájdete v štýlovej reštaurácii BUBBLES.
Dve zlaté vidličky od Gurmána na Slovensku
Po škole začínal v 17s bar. Bratislava na Hviezdoslavovo námestí, následne bol 8 rokov v reštauráciách Primi už ako šéfkuchár. Tri roky bol úspešným Executive chefom v reštaurácii Albrecht, kde získal v roku 2020 rovno dve zlaté vidličky od Gurmán na Slovensku.
BUBBLES a šéfkuchár Andrej Turček
Tento rok nájdete šéfkuchára Adama Turčeka už na hladine Dunaja. Spoluvytváral a otváral jedinečný eventový a kultúrny priestor PONTON a krásnu reštauráciu BUBBLES, ktorá je na hornej palube Pontonu otvorená pre všetkých návštevníkov. Andrejova kuchyňa tu nie je len prvou pomocou, keď vás na hladine prepadne hlad, ale skutočným zážitkom.
Reštaurácia BUBBLES sa nachádza na petržalskej strane Dunaja. Je súčasťou PONTON-u, kreatívneho centra. V ponuke nájdete sezónne ladené minimalistické menu a vyladené drink menu od Petra Marcinu.
Text: Zuzana Kvočeková
Foto: archív šéfkuchár Adam Turček