Aké je to byť šéfkuchárom?

 Aké je to byť šéfkuchárom?

 

Tvrdí, že každý šéfkuchár túži po obdive a úcte. Kto nie, tak klame. Martin Novák odišiel zo školy, aby mohol variť. Dnes pôsobí v Šimák Zámok Pezinok a patrí medzi najlepších šéfkuchárov na Slovensku. Aké sa stať šéfkuchárom, ako vyzerá jeho práca? Dozviete sa v premiérovom vydaní Gastrolovetalks so zakladateľkou portálu Kavickari.sk a projektu Gastrolove, Simonou Budinskou.

Martin Novák je na Slovensku známym a oceňovaným šéfkuchárom. Pôsobil vo Fach-u, momentálne kraľuje v Pálffy restaurant v Šimák Zámok Pezinok. Tá sa len nedávno stala najlepšou hotelovou reštauráciou na Slovensku. Aká bola cesta Martina Nováka za svojim snom? Čo vníma ako prekážky a čo najradšej jedáva? Nielen k to sa dozviete vo prvom vydaní Gastrolovetalks.

Gastrolovetalks sú rozhovory s osobnosťami (nielen) slovenskej gastronómie. Určené pre študentov, začínajúcich podnikateľov, ale aj ostrieľaných harcovníkov. Sú o tom, ako žiť (a prežiť) v gastronómii s láskou.

 

Autor: Kavickari.sk

 

 

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Simona Budinská

Vášnivý gurmán, mama troch detí, dvoch kníh a niekoľkých bedekrov. Náhody sú jej osudom, a tak pred rokmi vznikol projekt Kávičkári.sk. S nadšením sa venuje najmä víziám, kreovaniu na portáli, ale aj new biznis. Srdcovkou je aj vzdelávanie v oblasti gastronómie v rámci projektu Gastrolove a tvorbe osobnostného PR.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články