Aké je to byť šéfkuchárom?
Tvrdí, že každý šéfkuchár túži po obdive a úcte. Kto nie, tak klame. Martin Novák odišiel zo školy, aby mohol variť. Dnes pôsobí v Šimák Zámok Pezinok a patrí medzi najlepších šéfkuchárov na Slovensku. Aké sa stať šéfkuchárom, ako vyzerá jeho práca? Dozviete sa v premiérovom vydaní Gastrolovetalks so zakladateľkou portálu Kavickari.sk a projektu Gastrolove, Simonou Budinskou.
Martin Novák je na Slovensku známym a oceňovaným šéfkuchárom. Pôsobil vo Fach-u, momentálne kraľuje v Pálffy restaurant v Šimák Zámok Pezinok. Tá sa len nedávno stala najlepšou hotelovou reštauráciou na Slovensku. Aká bola cesta Martina Nováka za svojim snom? Čo vníma ako prekážky a čo najradšej jedáva? Nielen k to sa dozviete vo prvom vydaní Gastrolovetalks.
Gastrolovetalks sú rozhovory s osobnosťami (nielen) slovenskej gastronómie. Určené pre študentov, začínajúcich podnikateľov, ale aj ostrieľaných harcovníkov. Sú o tom, ako žiť (a prežiť) v gastronómii s láskou.
Autor: Kavickari.sk