Frtus Winery, zasadené v srdci viníc v blízkosti obce Rybník, sa hrdí svojou tradíciou a vášňou pre výrobu kvalitných vín. S dôrazom na Čítať viac
Tags :šéfkuchár
Gault&Millau sa na Slovensku stal realitou. 2.6. sa v bratislavskej Starej tržnici konalo podujatie, kde boli odozdávané ocenenia pre najlepšie slovenské reštaurácie. Kto patrí medzi týČítať viac
Šéfkuchárka Lívia Danišová pôsobí na jednom mieste už tri desaťročia. Z vládneho hotela Fórum vznikla Crowne Plaza Bratislava, ktorá počas rokov vystriedala viacero Čítať viac
Kuchárom sa stal vďaka staršiemu bratovi, ku ktorému vzhliadal. Riadi sa heslom, že každý šéfkuchár je iba taký dobrý, aký dobrý je jeho tím. NechýČítať viac
Erik Volko je meno, ktoré v slovenskej gastronómii rezonuje už dlhé roky. Tento mimoriadne talentovaný a precízny šéfkuchár patrí medzi absolútnu špičku kulinárskej scény na Čítať viac
Pôvodne prišiel na Slovensko na jeden rok, no vďaka zhode okolností a, ako inak, žene, vlastne už ženám, sa z jedného roka stalo 22 rokov. Presne tak dlho Čítať viac
Hlavným mestom gastronómie, kde sa zíde celá európska kulinárska špička, je tento rok nórsky Trondheim, ktorý bude hostiť víťazov národných kôl Čítať viac
Medzinárodné sympózium Gastronomy Slovakia 2024 je jedinečnou udalosťou kulinárskeho sveta. Slovenský gastronomický bedeker Gurmán na Slovensku organizuje už 9. ročník. Ani tento rok nebudú chýbať žČítať viac
Šéfkuchár, ktorý prišiel z divadla. Aj také príbehy píše život. Patrik Andrejčák vymenil divadelné dosky za kuchyňu a absolútne neľutuje. Lásku k vareniu Čítať viac
Počas celého roka sa starajú o naše pôžitky a pozitívne zážitky z ich pripraveného jedla. Náročná práca šéfkuchára si vyžaduje Čítať viac