Posledné septembrové dni sa už tradične spájajú s originálnym eventom z dielne portálu Kávičkári. (Ne)konferencia Gastrolove 2024, ktorej patril 27. september, sa opäť odohrávala v Čítať viac
Tags :Peter Duranský
Slovenský team Bocuse d’Or sa v nórskom Trondheime umiestnil v prvej desiatke a vybojoval si tak cenný postup na svetové kolo do Lyonu. Do Trondheimu sebaisto a vyrovnane Obrovský úspech Čítať viac
Hlavným mestom gastronómie, kde sa zíde celá európska kulinárska špička, je tento rok nórsky Trondheim, ktorý bude hostiť víťazov národných kôl Čítať viac
Veľkolepé priestory, živá hudba, perfektne vyškolený personál, omamné vône a delikátne chute, ktoré sa snúbili so znamenitými vínami. Ten, kto sa vybral do PiešťČítať viac
Originálny event z dielne slovenského gastroportálu kavickari.sk, (ne)konferencia Gastrolove, sa udial na konci minulého týždňa v Piešťanoch pod záštitou župana TrnavskéČítať viac
Už je to nejaký mesiac, čo si Slovensko zažilo návrat na Bocuse d’Or po 12 rokoch. Od postupu do svetového kola v Lyone nás delilo naozaj len zopáČítať viac
Európske kolo súťaže @bocusedor sa konalo tento rok v Budapešti. My sme tam nemohli chýbať, aby sme podporili nás skvelý slovenský tím na čele Čítať viac
Peter Duranský je šéfkuchár, ktorého príbeh sa jedného dňa zapíše do učebníc gastronómie. Trpezlivosťou a precíznou prácou sa vypracoval z Čítať viac
Finále európskeho kola Bocuse d’Or sa po ôsmych rokoch vracia naspäť do Budapešti. Najlepší šéfkuchári zo starého kontinentu dostanú príležitosť zmerať si svoje sily Čítať viac
Po 11. rokoch sme mohli opäť na Slovensku zažiť atmosféru národného kola jednej z najprestížnejších svetových kuchárskych súťaží, Bocuse d´Or. Jej víťaz, Čítať viac