Peter Duranský je jedným z najuznávanejších kuchárov na Slovensku a prvým, ktorý sa mohol „dotknúť“ michelinskej hviezdy. Jeho jedinečný prístup k príprave jedál Čítať viac
Tags :Peter Duranský
Posledné dva dni žil gastronomický svet najprestížnejšou kulinárskou súťažou na svete – Bocuse d’Or. Tá sa stala centrom pozornosti šéfkuchárov, gastronómov a milovníkov jedla. Čítať viac
Tieto dni žijeme najprestížnejšou kulinárskou súťažou na svete – Bocuse d’Or. Tá sa stala centrom pozornosti šéfkuchárov, gastronómov a milovníkov jedla. Svetové kolo za Čítať viac
Svetové finále najprestížnejšej svetovej súťaže šéfkuchárov, Bocuse d’Or , sa blíži. Už 26. a 27. januára 2025 si vo francúzskom Lyone zmerajú sily najlepší z najlepšíČítať viac
Posledné septembrové dni sa už tradične spájajú s originálnym eventom z dielne portálu Kávičkári. (Ne)konferencia Gastrolove 2024, ktorej patril 27. september, sa opäť odohrávala v Čítať viac
Slovenský team Bocuse d’Or sa v nórskom Trondheime umiestnil v prvej desiatke a vybojoval si tak cenný postup na svetové kolo do Lyonu. Do Trondheimu sebaisto a vyrovnane Obrovský úspech Čítať viac
Hlavným mestom gastronómie, kde sa zíde celá európska kulinárska špička, je tento rok nórsky Trondheim, ktorý bude hostiť víťazov národných kôl Čítať viac
Veľkolepé priestory, živá hudba, perfektne vyškolený personál, omamné vône a delikátne chute, ktoré sa snúbili so znamenitými vínami. Ten, kto sa vybral do PiešťČítať viac
Originálny event z dielne slovenského gastroportálu kavickari.sk, (ne)konferencia Gastrolove, sa udial na konci minulého týždňa v Piešťanoch pod záštitou župana TrnavskéČítať viac
Už je to nejaký mesiac, čo si Slovensko zažilo návrat na Bocuse d’Or po 12 rokoch. Od postupu do svetového kola v Lyone nás delilo naozaj len zopáČítať viac