Kým pôsobil vo Francúzsku, každé ráno o siedmej mu zazvonil telefón a ozval sa rybár, ktorý vymenoval, čo ulovil. Záhradkári tiež ponúkali, čČítať viac
Tags :Michelin
Jubilejný ročník podujatia Gastronomy Slovakia 2025 v bratislavskej Refinery Gallery bol dôkazom, že vášeň pre jedlo dokáže spojiť hviezdy svetovej gastronómie, vášnivých šéfkuchárov, cukráČítať viac
Koniec apríla bude patriť top gastronomickej akcii roka na Slovensku. Jar je predsa obdobie chutí a Gastronomy Slovakia 2025 predstavuje vrchol kulinárskej sofistikovanosti. Už 29. apríla 2025 sa v bratislavskej Refinery Gallery Čítať viac
Má 28 rokov a za sebou kariéru, ktorá sa mnohým šéfkuchárom nepodarí ani za celý život. Šéfkuchár Marek Minarič pracoval v niekoľkých reštauráciách ocenenýČítať viac
Peter Duranský je jedným z najuznávanejších kuchárov na Slovensku a prvým, ktorý sa mohol „dotknúť“ michelinskej hviezdy. Jeho jedinečný prístup k príprave jedál Čítať viac
Svetové finále najprestížnejšej svetovej súťaže šéfkuchárov, Bocuse d’Or , sa blíži. Už 26. a 27. januára 2025 si vo francúzskom Lyone zmerajú sily najlepší z najlepšíČítať viac
Enrico Bartolini je meno, ktoré samo osebe opisuje vrchol talianskej gastronómie. Zahviezdil už v 29 rokoch, keď získal svoju prvú michelinskú hviezdu. Dnes ich má celkovo 13 spolu s reštauráciami Čítať viac
10. december sa niesol v hviezdnom duchu. A to doslova. Dostali sme pozvanie na večer, kde Michelin predstavil nový výber reštaurácií pre Michelin Guide Maďarsko 2024. Poďte sa Čítať viac
Gabriela Filca, mladá šéfkuchárka reštaurácie Nebo Restaurant & Lounge by Deni Srdoč v chorvátskej Rijeke, prekonáva hranice tradičných noriem v gastronómii. Napriek tomu, že Čítať viac
Začiatok týždňa sa niesol v prekrásnom Kaštieli Pálffy na tému michelinských hviezd. Konala sa totiž diskusia Hospodárskych novín o tom, či toto Čítať viac