Generálna riaditeľka tatranského Grand Hotela Kempinski, Kathrin Noll, pracuje pre sieť hotelov Kempinski už 25 rokov. Z toho 14 rokov svojej kariéry pôsobí práve v ikonickom hoteli na Čítať viac
Tags :Grand Hotel Kempinski High Tatras
Spolu so sviatkom Troch kráľov prichádza pre mnohých z nás aj koniec vianočného obdobia. Kým však naplno skočíme do kolotoča povinností alebo Čítať viac
Miroslav Zamiška, šéfkuchár v hoteli Grand Hotel Kempinski High Tatras, je jedným z najuznávanejších kuchárov na Slovensku. Jeho kulinárske umenie a vášeň pre gastronóČítať viac
Vysoké Tatry sú pýchou nášho malého, ale za to milovaného Slovenska. Našťastie, gastronómia a dobré podniky aj tu pomaly, ale isto pribúdajú. Aké sú tie Čítať viac
Advertoriál Hotelierska skupina Best Hotel Properties, a. s. (BHP), pripravila kampaň Staň sa hotelierom, aby prilákala nových ľudí a zároveň zlepšila imidž hotelierstva. Zaujíma vás, čČítať viac
Pobyt v ktoromkoľvek hoteli siete Kempinski vás očarí nielen nádhernou architektúrou či zariadením, ale aj srdečnou pohostinnosťou. Už vyše desaťročie totiž Čítať viac
Grand Hotel Kempinski High Tatras je čarovné miesto s jedinečnou tatranskou atmosférou, no vo vianočnom období je jeho čaro ešte znásobené. Z okien máte výhľČítať viac
Tomáš Chilý pôsobí ako tichý chlapec „odvedľa“, no urobil kariéru ako máloktorý zo slovenských kuchárov. Stal sa prvým Slovákom, ktorý sa v zahraničí prepracoval Čítať viac
Milovníci mäsa si pri tomto atraktívnom menu určite prídu na svoje. Šéfkuchár Miroslav Zamiška z Grand Hotela Kempinski High Tatras si pre váČítať viac
Svoju prácu začína kresbou. Jedlo si predstavuje, v mysli skladá chute a následne kreslí na papier. Až nakoniec prechádza k samotnému vareniu. Príprava hodná lídra Čítať viac