Next Chef je krásny projekt, ktorý si spolu vymyslel ikonický bratislavský podnik zameraný na french modern cuisine Colette. Štyria šikovní študenti a študentky druhého a tretieho ročníka Hotelovej Čítať viac
Katarína Kántorová
24. mája 2023
Masterclass Aperitivo & Coffee organizovala GASTROVIA group a Škola Barmana. Konal sa na dvoch miestach – 11. mája v City Caffé v Košiciach a 12. mája v 365.labb v Banskej Bystrici. My Čítať viac
Katarína Kántorová
5. mája 2023
Svadobný a eventový priestor Pod Gaštankou sídli v romantickej Modre a jeho názov prezrádza, že sídli pod sadom, kde kedysi rástli mohutné jedlé gaštany. Hoci Čítať viac
Katarína Kántorová
28. apríla 2023
Sympózium Gastronomy Slovakia, ktoré sa konalo 25. apríla 2023 v Refinery Gallery v Bratislave pod záštitou bedekra Gurmán na Slovensku, prirodzene nadviazalo na udeľovanie cien Gurmán Award 2023 z Čítať viac
Katarína Kántorová
26. apríla 2023
Slávnostný večer Gurmán Award 2023 sa konal 24. apríla 2023 v bratislavskom hoteli Carlton a my sme boli pri tom. Odborné ocenenia získali tí najlepší z najlepších z oblasti Čítať viac
Katarína Kántorová
3. januára 2023
Advertoriál Áčko Ružomberok sa venuje textilnej výrobe už od roku 1991 a za názvom Áčko sa skrýva metafora „prvý“. Firma má rýdzo rodinný charakter, pretože jej Čítať viac
Katarína Kántorová
4. októbra 2022
Advertoriál Hoci ide len o malú 8-mililitrovú fľaštičku, ukrýva sa v nej veľká sila a zúročenie dlhoročných skúseností doktorky Gabriely Tovy. Čítať viac
kavickari
19. októbra 2021
PR článok Aké druhy rýchlovarných kanvíc existujú? Vybrať rýchlovarnú kanvicu sa môže zdať ako jednoduchá úloha. Avšak v súčasnosti už existuje naozaj veľké Čítať viac
Lucia Mešková
15. októbra 2021
Téma s rúškami a ďalšími obmedzeniami v rôznych častiach Slovenska a sveta je posledné obdobie veľmi citlivá. Dobrým znamením je však to, že Čítať viac
kavickari
18. decembra 2020
Pritvrdenie opatrení už niekoľko dni „viselo“ vo vzduchu. 4. adventná nedeľa tak bude už v sprísnenom režime, ktorý začína platiť 19.12. Dokedy potrvá je otázne… Regionálne úČítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.
