„Život si treba užívať,“ povedal nám pri našom stretnutí Andrej Šošoka, sympatický manažér jednej z najútulnejších kaviarní v Petržalke. A my sme presne vedeli, čČítať viac
kavickari
6. augusta 2015
V podvečer, keď sme si dohodli rozhovor, pršalo. Stoličky na terase boli starostlivo prisunuté k bielym stolom a ja som zvedavo nazrela cez okno kaviarne. Neubránila som sa úČítať viac
Miroslava Germanova
29. apríla 2015
Tomáša Holeca by ste si na prvý pohľad v uliciach Bratislavy pomýlili s hociktorým írskym turistom. Ryšavé vlasy a brada, štýlová tvídová vesta či retro Čítať viac
Barbora Daxner
15. apríla 2015
„Chceme našim hosťom servírovať na tanieri spomienky,” svorne tvrdia majitelia reštaurácie Carpano, šarmantného miesta v samom srdci historických Košíc, kde sa odjakživa píČítať viac
kavickari
8. apríla 2015
Je to jednoducho vášeň. Najprv sa ku káve dostal cez biznis, až potom zistil, koľko lásky a úžasnej práce sa v tomto nápoji ukrýva. Napriek Čítať viac
kavickari
19. marca 2015
Ján Krekáň, stál za vznikom dnes už legendárnej siete kaviarní, ktoré sú známe nielen v Bratislave, ale aj v okolí. Štúr je mementom na nášho azda Čítať viac
Branka
13. marca 2015
O pokojnom ostrove v ruchu obchodného centra v Trenčíne, ktorý nás očaril sme vám už napísali. A keď sme už objavili takú pôvabnú kaviareň, zaujíČítať viac
kavickari
23. februára 2015
Napriek mladému veku má za sebou toho pomerne dosť. Stihol organizovať niekoľko veľkých eventov (áno, aj Coffeefest), vydať vlastný magazín i stať sa pojmom v kávovej Čítať viac
Branka
17. februára 2015
Úspešnú kariéru v oblasti marketingu opustil a všetok čas začal venovať svojmu hobby. Z digitálneho sveta online komunikácie musel vyjsť na osobné stretnutia a rozhovory z Čítať viac
kavickari
29. januára 2015
Je to chlap ako hora, potetovaný a má dlhé vlasy. Nemá ani maturitu a napriek tomu je executive šéfom luxusnej 4 reštaurácií sieti Roman Restaurants. Pretože prax a chuť učČítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.