Petra Daubnerová sa na nás usmieva v bodkovaných šatách od dreveného barového stola, za ktorým nás lákajú voňavé sviečky, vintage rámy Čítať viac
Už vyše troch rokov vám prinášame naše tipy na zaujímavé miesta, ktoré sme (nielen) na Slovensku objavili. Stoja za nimi ľudia, ktorí svoju prácu milujú Čítať viac
Radovan Kočvara tvrdí, že všetko v živote má svoj dôvod a zmysel. Každý krok sa stal preto, že sa mal stať.Čítať viac
Nájsť dobrú zmrzlinu v našej metropole už nie je až taký problém. Nájsť však vynikajúcu zmrzlinu, špičkovú kávu a neuveriteľné makrónky Čítať viac
S kávou začal podnikať vtedy, keď sa na Slovensku vo veľkom pila „neská“. Ako prvý implementoval pražičku priamo do prevádzky, na ktorej začal vyráČítať viac
Tomáš Callo a Anna Ribovičová spolu vytvorili v Prešove kaviareň a cocktail bar s názvom Dublin Cafe. Táto prevádzka vychovala množstvo úspešných baristov i Čítať viac
Adriana Rákovská nie je človek, ktorý si najprv urobí biznisplán, a potom sa opatrne pustí do podnikania. Svoj životný smer si vybrala pocitovo. Nedala na reči okolia, ale šla Čítať viac
Priateľstvo je v živote dôležitá vec. O to viac, ak sa rozhodnete podnikať v gastronómii. Andrej Križan a Tibor Čepec do toho išli spoločne. S Čítať viac
Ján Duda je v rámci slovenskej gastronómie známym menom. Stal sa viceprezidnetom Aregala Slovensko, dlhé roky pôsobil v reštaurácii Leberfinger a v súčasnosti prijal Čítať viac
Je to len pár mesiacov, odkedy sa opätovne otvorili brány Prvej dámy Vysokých Tatier. Pre riaditeľku, Zuzanu Kovaľovú, je každý deň v Hoteli Lomnica Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.