Keď sa spoja tradície s moderným náhľadom, vysmážaný kapor sa premení na exkluzívny zážitok so štyrmi hviezdičkami. Inšpirujte sa sviatočnými Čítať viac
kavickari
29. októbra 2017
Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna špajza, ktorá dokázala čarovať. Vďaka pár ingredienciám a chuti variť stvorila pochúťky, ktoré milujú snáď všetci. Nechajte sa Čítať viac
kavickari
15. októbra 2017
Vychutnajte si dnešné slnečné počasie slnečným jedlom, ktoré vám pripravil priamo biely drak. Vlastne šikovný team z prevádzky White Dragon, z Mlynskej doliny v Čítať viac
kavickari
8. októbra 2017
Bratislavská reštaurácia Liviano je medzi pôžitkármi známym pojmom. Pravidelne sa umiestňuje v rebríčkom TOP reštaurácií na Slovensku. Už roky ju vedie skúsený Čítať viac
kavickari
25. júna 2017
Fantázia je vlastnosť, ktorou by chcel disponovať asi každý. Obzvlášť, ak chcete svojej rodine, priateľom, alebo známym pripraviť niečo naozaj výnimočné. Svoju fantáziu náČítať viac
kavickari
28. mája 2017
Chceli ste pripraviť trhané bravčové mäso, ale nikdy ste to neurobili? Potom je najvyšší čas kúpiť si dobrý kus mäsa a pripraviť si svoj vlastný lahodný burger. Úspech Čítať viac
kavickari
21. mája 2017
V Hoteli Elizabeth vás presvedčia, že s jedlom sa dá skutočne vyhrať. Jar na tanieri zažijete v podobe sviežej špargle, a chuť blížiaceho sa leta zas Čítať viac
kavickari
7. mája 2017
Pomalé varenie je jednou z techník príprav jedál, pre ktoré je obzvlášť vhodné použiť zelené vajíčko Big Green Egg. Nevyžaduje to veľa. Všetko, čo Čítať viac
kavickari
23. apríla 2017
Po Veľkej noci sa nám žiada trošku zeleninky. Pokojne však môže byť teplá, ukrytá v skvelom koláči. A keď s ju pripravíte v grile Big Čítať viac
Guťka Markocsyová
16. apríla 2017
Je tu jar. Okrem iného aj Veľkonočné sviatky, ktoré sa spájajú s tradičnými jedlami. Veľkonočná nedeľa si však na tanieri žiada niečČítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.
