Robiť charitu v predvianočnom období je klišé, ale robiť ju po celý rok je presvedčenie. Počas celého roka sa snažíme prinášať príbehy tých, ktorí Čítať viac
Simona
9. decembra 2021
Hoci fungujú len niečo cez rok, malá destilérka Likérka Trenčianske Teplice, žne úspechy na medzinárodnej úrovni. Najnovšie za svoj gin TOISON získala už niekoľko Čítať viac
Henrieta Bakošová
8. decembra 2021
advertoriál Praží kávu, vedie firmu a snaží sa posúvať a rozvíjať biznis aj v čase prísnych pandemických opatrení, keď je gastro jednou z najpostihnutejších oblastí Čítať viac
Simona
7. decembra 2021
Biele, červené, zlaté, či ružové. Najmä nech sú sladké tie naše Vianoce, no nie? Ako sa na advent pripravili slovenskí cukrári a čo za posledné dni odprezentovali svojim fanúšČítať viac
Simona
2. decembra 2021
Advertoriál Kávičkár je jasný gurmán. Vie čo je dobré, čo mu chutí a do čoho sa oplatí investovať. Ako dopriať náročnému pôžitkárovi Čítať viac
Simona
29. novembra 2021
Biele, červené, zlaté, či ružové. Najmä nech sú sladké tie naše Vianoce, no nie? Ako sa na advent pripravili slovenskí cukrári a čo za posledné dni odprezentovali svojim fanúšČítať viac
Simona
23. novembra 2021
Na celom svete niet prestížnejšej súťaže než je „kuchársky Oscar“, ktorý sa bude konať na Slovensku už 24. novembra v Bratislave. Národné kolo Bocuse d’Or, ktoré Čítať viac
Simona
23. novembra 2021
Popísalo sa už o nej veľa. Kaviareň Thalmeiner s prívlastkami – najlepšia, najkrajšia a najpríjemnejšia. Bola súčasťou i bedekrov, ktoré sme vydali. Príjemné Čítať viac
kavickari
11. novembra 2021
Už tradične je v hlavnom meste november a najmä sviatok sv. Martina úzko spätý s prezentovaním a ochutnávaním mladého vína. Festival mladého vína, Čítať viac
Simona
10. novembra 2021
Slovensko sa farbí na čierno. K zúfalej situácii v gastronómii sa pridala ešte aj doteraz nepoznaná agresivita zo strany hostí. Ako zvládajú situáciu majitelia prevádzok Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.
