Overená klasika. Aj tak by sa dal nazvať obľúbený penzión s reštauráciou, Zuckmann, nachádzajúci sa priamo na korze v Piešťanoch. Keď po kovidovom období ostal dlhšie zatvorený, vznikol priestor na rôzne špekulácie. Dnes je však Zuckmann na radosť všetkých gurmánov znovu na scéne, a to so silnou ponukou raňajok. Stalo sa z neho bistro, postavené na silnej raňajkovej ponuke a (takmer) celodenného brunchu. Zvládne Villa Zuckmann novú výzvu? Boli sme sa pozrieť na nové bistro v Piešťanoch.
Ak hľadáte bistro v Piešťanoch, stavte na istotu. Villa Zuckmann poskytne kvalitné zázemie v ponuke raňajok a brunchov, ktoré sú servírované každý deň do 15:00 hodiny.
Špičkové ubytovanie, ktoré overil čas
Bežný hosť zrejme ani netuší, že vo Ville Zuckmann sa nachádzajú aj priestranné apartmány. Je ich dokopy 6 a poskytujú ubytovanie toho najvyššieho štandardu. Dizajn je rokmi overený. Nie je nasladlý, ale okúzľujúci ako šarmantný muž s dobrým parfumom a ešte lepšími spôsobmi. Zariadený v tmavších farbách, korešponduje s celým konceptom. Rozdelené sú na dennú a nočnú časť, ktoré sa v prípade potreby zmenia na dve komfortné spálne.
Nad bistrom sa nachádzajú aj apartmány, je ich dohromady až 6. Spĺňajú požiadavky aj náročnej klientely z Blízkeho východu, ktorých je v kúpeľnom meste veľa.
Keď sme apartmány pred 8 rokmi fotili, boli luxusné. Po rokoch sme čakali zmeny, či očividné poškodenia. Avšak o apartmány je starané s láskou – doprajú im starostlivosť, akú si zaslúžia. Aj po rokoch očarili a splnili podmienku príjemného a bezstarostného pobytu – môžu za to aj precízne zvolené kvalitné materiály, ktoré majitelia dopriali ubytovacím kapacitám vily.
Apartmány disponujú jedným pevným lôžkom a pohovkou, z ktorej vytvoríte komfortné druhé lôžko.
Kvalitné materiály, ktoré overil čas. Investícia do zariadenia sa majiteľom oplatila
Z reštaurácie nové bistro v Piešťanoch
Keď sme sa v Piešťanoch chceli dobre najesť, naše kroky vždy smerovali do Zuckmanu. Silné trio – majiteľa, prevádzkara a šéfkuchára bolo vždy istotou, že neodídeme sklamaní. Navyše, na prevádzke sme vždy stretli minimálne jednu z vyššie spomenutých osôb. Asi aj preto sa kreatívne trio, spolu s pani majiteľkou rozhodlo otvoriť tak chýbajúci koncept v centre mesta – štýlovú piváreň Villa Astória. Tá odkazuje na svoju staršiu sestru nielen dizajnom, ale aj premysleným konceptom a výbornou obsluhou.
Villa Astória sa nachádza len o ulicu vyššie než Villa Zuckman. Je priamo na ulici, ktorá ústi na kolonádový most a poskytuje výhľad do parku, ale aj súkromnú terasu.
Po silných korona obmedzeniach, vyšla Villa Astória ako pútavejší podnik pre klientelu a keď sa hádzala pomyslená minca, Villa Zuckman išla ako náročnejší projekt na chvíľku do úzadia a ostala zatvorená. Nie však nadlho. V pozadí sa už tvorili plány, ako podnik oživiť a nastaviť ho na nové potreby hostí.
Villa Zuckmann sa premenila na bistro. Kvalita však stále ostala.
… a tak vzniklo Bistro Zuckmann v Piešťanoch.
Ideálne na meeting, či na raňajky po vylezení z čistých hotelových perín vily. Z reštaurácie sa stalo bistro, ktoré postavili na brunchovom koncepte. Raňajky po (takmer) celý deň- aj tak znie nová filozofia konceptu Villa Zuckman.
Dizajn a vkus. To sú atribúty tohto miesta. Nad vstupnými dverami, vo vitráži, nájdete citlivo zapracované iniciály majiteľky.
Raňajkové menu poskytuje viac možností. Obľúbeným sa iste stane variant s nápojom za sympatickú cenu 4,90 €. Tam máte na výber z chlebíkov s pomazánkou, croissantu a kaše.
Nielen oči by jedli. Takto vyzerali naše jesenné raňajky.
Raňajkové menu je pestré. V novom bistre v Piešťanoch si vyberie iste každý.
Chuťové bunky sa však iste roztancujú aj pri kašiach, zapečených toastoch, plnených croissantoch či teplej praženici. Dobrou správou je, že ostali dezerty, na ktoré si hostia zvykli, ostali.
Nechýbajú ani chrumkavé croissanty.Ovsená kaša skvelo ladí s cappuccinom. V bistre nájdete kávu od 9grams coffee.
Rovnako ako aj skvelý výber z nápojového lístka, či obľúbená káva 9grams coffee. A čo vy, dostali ste chuť na objavovanie? V jesennom období navyše poteší a pocit hygge dodá i piecka ukrývajúca sa v interiéri. A vy už môžete len a len vychutnávať.
Vášnivý gurmán, mama troch detí, dvoch kníh a niekoľkých bedekrov. Náhody sú jej osudom, a tak pred rokmi vznikol projekt Kávičkári.sk. S nadšením sa venuje najmä víziám, kreovaniu na portáli, ale aj new biznis. Srdcovkou je aj vzdelávanie v oblasti gastronómie v rámci projektu Gastrolove a tvorbe osobnostného PR.
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Funkčné
Vždy aktívny
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Preferenčné
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Štatistické
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Marketingové
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.