Bystré bystrické bistro sa zabystrilo v čarovnej pasáži plnej klenutých balkónikov a príjemného chládku. Usalašilo sa v útrobách domu, nenápadne. Jediné, čo ho Čítať viac
Náš blog
Scenár ako z filmu. Kanaďan, James Bussard, ktorý sa vybral žiť do Kene a Etiópie, našiel si tam manželku a následne „omylom“ sa ocitol v Bratislave Čítať viac
V prázdnej pasáži vyšla dúha. Zaihrala všetkými farbami a dala ochutnať každému z okoloidúcich. Pretože z dúhy vzniká zmrzlina. Že ste Čítať viac
V biznise je krásne, keď majú ľudia pocit, ako by ste tu boli odjakživa pre nich. Obzvlášť vtedy, keď ide o hotel. Vzkriesiť z popola ruinu a nadviazať na pretrhnuté Čítať viac
Strávili sme noc u šarmantného Gavaliera. Džentlmensky nás objal a nechal nás vo svojich komnatách. Tak trochu tajomných, trochu magických. Nebáli sme sa, Čítať viac
Autá, oblečenie, ale aj hotely. Niektoré veci sa môžu vydariť a iné zas naopak. Všade platí – je to aj o vkuse. Pokiaľ hľadáte miesto, ktoré Čítať viac
Ideme smerom nahor, kľukatou cestou nad Modrou. Mierne doľava stúpame do lesov až sa dostaneme k rázcestiu. Vyberieme sa za srdcom a dobre robíme. Pred nami, v Čítať viac
Ospalý morský vánok pohladí ulice mestečka a privíta slnko. Po dosadnutí lúčov na zem prekrásne vynikne promenáda i rozmarné palmy sú odrazu krajšie. Cesta sa Čítať viac
Vyrábať zmrzlinu sa človek rozhodne z troch hlavných dôvodov. Prvým je kladný vzťah k zmrzline, ktorý v sebe pestuje a rozvíja dlhé roky. Druhým by Čítať viac
Pokiaľ ste ich už chutnali, asi najskôr pri tomto článku začnete slintať. Pokiaľ ste ich ešte nemali možnosť jesť, tak veľká, ale veľká chyba. A Čítať viac
