Gelatéria KOUN v Bratislave: Kornútok plný hviezd

 Gelatéria KOUN v Bratislave: Kornútok plný hviezd

V prázdnej pasáži vyšla dúha. Zaihrala všetkými farbami a dala ochutnať každému z okoloidúcich. Pretože z dúhy vzniká zmrzlina. Že ste to nevedeli! Každé dieťa vám to vysvetlí!

 

KOUN zmrzlináreň

Objaviť Taliansko uprostred hlavného mesta a povýšiť zanedbaný šarm nádvoria na niečo výnimočné, tak to sa podarilo zmrzlinárni KOUN. Nevtieravým priestorom sa nesie zvučka príjemných piesni, občas prerývanými zvukmi prístroja na výrobu zmrzliny. Tu sa to totiž naozaj vyrába, tu sa podávajú hviezdy.

 

zmrzlináreň KOUN Barbizmrzlináreň KOUN kornútky

Zabudnite na diéty, tu sa všetko porušuje. Aj keď, zo sorbetu plného ovocia vám určite kilá rýchlo nenaskáču. Jedine ak od sladkého kornútku, ale ten môžete vymeniť za štýlovú nádobku, vhodnejšiu pre pomalších jedákov. Zmrzlina, ktorá sa tu podáva je vyrobená na základe talianskych štandardov, a preto jednoznačne patrí medzi to najlepšie čo si v Bratislave môžete dať.

 

zmrzlináreň KOUN interiérzmrzlináreň KOUN interiér

 

Kto nemá zrovna chuť na zmrzlinu (aj keď tomu neveríme!), môže si vychutnať lahodný čaj či obľúbenú kávičku značky Trieste. Čoskoro pribudnú aj štýlové sladkosti ušité na mieru KOUN-u. Veď koniec- koncov tu sa všetko sladké ráta.

 

zmrzlináreň KOUN interiér

Sladkým sa určite nedá nazvať interiér, ale skôr štýlovým. S citom prispôsobený historickej budove, v ktorej sa zmrzlináreň nachádza. Sivé steny kurizujú rozmanitým stoličkám, ktoré lákajú k posedeniu. A tie zas ku kopčeku navyše. A možno aj rovno k dvom.

 

zmrzlináreň KOUN interiérzmrzlináreň KOUN Bratislavazmrzlináreň KOUN Bratislava

Že vy ste ešte v KOUN-e neboli? Tak na čo ešte čakáte?

 

zmrzlináreň KOUN Bratislava

Foto: Ondrej Bobek pre Kávičkári.sk

 

 

 

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Portál Kávičkári.sk vznikol v roku 2011 ako priestor pre všetkých nadšencov a milovníkov pôžitkov - dobrej kávy, jedla, zaujimavých miest a podujatí. Počas desaťročia pôsobenia priniesol stovky zauijímavých informácii, v ktorých sa rozoberala káva, slovenské pražiarne kávy, výrobcovia produktov, majitelia a prevádzkovatelia reštaurácii, šéfkuchári, ale i pomoc celému segmentu HoReCa.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články