Hotelierstvo jej bolo istým spôsobom dané do vienka a hoc vyskúšala aj iné pracovné pozície, vždy sa k nemu vrátila. Vyrastala na Štrbskom Plese, hneď vedľČítať viac
Tags :rozhovor
Hoci pochádza z rodiny, ktorá odjakživa pracovala v cestovnom ruchu, keďže rodičia majú penzión v Oščadnici a otec bol šéfom lyžiarskeho strediska, chcela sa venovať Čítať viac
Ľadovú plochu zimného štadióna vymenil za pulzujúce teplo kuchyne. Patrik Pokrývka si odniesol zo sveta športu kus odhodlania, ktoré teraz vkladá do každého svojho kulinárskeho Čítať viac
Roman Borovský je jeden z najtalentovanejších slovenských šéfkuchárov súčasnosti. So svojimi skúsenosťami z tých najlepších zahraničných reštaurácií by mohol mať Čítať viac
Práca robená s láskou a zanietením zaručene prinesie ovocie v podobe úspechu. Svoje o tom vie aj úspešná riaditeľka Galicia Nueva, zámockého hotela**** Anna Čítať viac
Pochádza z Popradu a hoci sa pôvodne chcela stať veterinárkou, dnes vedie jeden z najlepších hotelov na Slovensku. A hoci túžila cestovať, po ukončení školy v Čítať viac
Maja a Miško sú partneri nielen v živote, ale aj v biznise. Pred viac ako troma rokmi sa rozhodli vrátiť domov do Lučenca, kde si otvorili atypické bistro pre Čítať viac
Dieru na slovenskom trhu zaplátali originálne – vlastnými sirupmi podľa svojho gusta a vysokých nárokov. Barmana Miroslava a učiteľa Juraja, dvoch kamarátov z detstva, Čítať viac
Rodina Kromkovcov prešla vskutku netradičnú podnikateľskú cestu. Keď ich stavebníctvo takmer položilo na kolená, dokázali vstať znovu, a to v celkom inej oblasti – v potravinárstve. Čítať viac
Svoj sen si budovala postupne, rozumne, premysleno. Ako žena s ekonomickým vzdelaním si vedela dať dve a dve dokopy a do ničoho sa nevrhla bezhlavo. Práve naopak. KrôčČítať viac