Slovenský team Bocuse d’Or sa v nórskom Trondheime umiestnil v prvej desiatke a vybojoval si tak cenný postup na svetové kolo do Lyonu. Do Trondheimu sebaisto a vyrovnane Obrovský úspech Čítať viac
Tags :Bocuse d’Or
Hlavným mestom gastronómie, kde sa zíde celá európska kulinárska špička, je tento rok nórsky Trondheim, ktorý bude hostiť víťazov národných kôl Čítať viac
Už je to nejaký mesiac, čo si Slovensko zažilo návrat na Bocuse d’Or po 12 rokoch. Od postupu do svetového kola v Lyone nás delilo naozaj len zopáČítať viac
Európske kolo súťaže @bocusedor sa konalo tento rok v Budapešti. My sme tam nemohli chýbať, aby sme podporili nás skvelý slovenský tím na čele Čítať viac
Peter Duranský je šéfkuchár, ktorého príbeh sa jedného dňa zapíše do učebníc gastronómie. Trpezlivosťou a precíznou prácou sa vypracoval z Čítať viac
Finále európskeho kola Bocuse d’Or sa po ôsmych rokoch vracia naspäť do Budapešti. Najlepší šéfkuchári zo starého kontinentu dostanú príležitosť zmerať si svoje sily Čítať viac
Po 11. rokoch sme mohli opäť na Slovensku zažiť atmosféru národného kola jednej z najprestížnejších svetových kuchárskych súťaží, Bocuse d´Or. Jej víťaz, Čítať viac
Na celom svete niet prestížnejšej súťaže než je „kuchársky Oscar“, ktorý sa bude konať na Slovensku už 24. novembra v Bratislave. Národné kolo Bocuse d’Or, ktoré Čítať viac
Šéfkuchár Jaroslav Žídek: Úspech Slovenska na Bocuse d’Or by bol väčší počin ako michelinská hviezda
Francúzsky kuchár Paul Bocuse patrí medzi ikony svojho remesla, stál pri zrode „nouvelle cuisine“, volali ho pápež gastronómie a v roku 1989 získal ocenenie Šéfkuchár Čítať viac