Editoriál Každý deň v hospitality segmente nás učí, že nápady neprichádzajú len z kancelárie, ale aj od stola, za ktorým sedí hosť. Roky pracujem s Čítať viac
Zuzana Valovičová
1. apríla 2024
Budova, ktorá je dôkazom, aké výnimočné je spojenie toho „starého“ s moderným a inovatívnym. Rekonštrukcia bývalej obecnej dieselovej elektrárne vdýchla tehlovej industriáČítať viac
Monika Matúšová
9. februára 2024
O veľkom plytvaní jedlom v gastro priemysle vie asi každý, kto niekedy v nejakej prevádzke pracoval. Od mojich 15 rokov sledujem, ako sa jedlo z reštaurácií, cateringov a Čítať viac
Simona
19. novembra 2023
V rámci práce na našom portáli vieme, ako veľmi je dôležité neustále vzdelávanie. I preto sme vytvorili projekt Gastrolove, ktorý zahŕňa knihu, Čítať viac
Simona
14. októbra 2021
Tvrdí, že každý šéfkuchár túži po obdive a úcte. Kto nie, tak klame. Martin Novák odišiel zo školy, aby mohol variť. Dnes pôsobí v Šimák Čítať viac
Simona
31. augusta 2021
Založil prvú vegánsku zero-waste reštauráciu na svete, a to netradične, v Kambodži. Mladý a kreatívny šéfkuchár Vojtech Végh tvrdí, že jeho najväčšou Čítať viac
kavickari
18. mája 2021
Zuzana Semanová patrí k úspešným hotelovým riaditeľkám, napriek tomu, že pred Hotelom Lomnica nepôsobila v oblasti cestovného ruchu. O svojej práci tvrdí, že je Čítať viac
Simona
10. apríla 2021
Keď prídete do hotelovej izby, všetko by malo byť čisté a pripravené. Malé drobnosti, detaily, ktoré musia spolu hrať, aby bol hosť spokojný. Zuzana Gánóczy je rooms Čítať viac
Simona
24. novembra 2020
Nechcela byť len číslom, jednou z mnohých. Napriek úspechom v korporátnom svete, sa vrhla do neznáma. Z domáceho pečenia sa vďaka svojej precíznosti prepracovala až Čítať viac
Simona
3. novembra 2020
Je zakladateľom kávovej značky Zlaté Zrnko, ktorá patrí k najoceňovanejším na Slovensku. Zisk niekoľkých hviezd v rámci Great Taste ho predurčil na úspech. Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.