Rada by som prišla na to, ako spojiť nové trendy v gastronómii s tradíciami stravovania u nás na Slovensku. Keď som bola v škole hotelierstva, mali sme tam Čítať viac
Editorial Toto je náš príbeh. Príbeh záchrany jedného kaštieľa, príbeh neustáleho bádania a spoznávania. Spoznávania histórie, gastronómie, ľudí a Čítať viac
Slovenská gastronómia aj reštauračné prevádzky samy osebe prešli za posledných približne 10 rokov obrovský kus cesty. Dnes sú na dobrej ceste posúvať sa na úroveň Čítať viac
Tento rok sa začal rozpačito. Vhupli sme do ďalšieho korona roku, do doby obmedzení, príkazov i zákazov, ale i množstva nepríjemných situácii. Majitelia Čítať viac
Dnes spúšťame na slovenské pomery originálny projekt. Čo? Gastronomickú poradňu pre podnikateľov, študentov, alebo len tých, ktorí gastro milujú a majú otázky, na ktoré nevedia Čítať viac
Nečakala som to veru ani ja. Po 7 rokoch budovania srdcového projektu sme sa ocitli v prvej línii. Spolu s našimi priateľmi z kaviarní, hotelov i reštauráČítať viac
Fungovať v gastronómii popri iných biznis činnostiach nie je vôbec jednoduché. S manželom sme vstúpili - pre nás - úplne do neznáma, keď sme sa Čítať viac
Po krásnom dlhom lete k nám do Bystrice zavítala sychravá jeseň – dážď, posun času, žiadne slnko na obzore takmer celý týždeň. V také ráno sa nechce vstáČítať viac
Kedysi mala v rukách najčastejšie foťák, teraz je to šálka kávy. Okrem detí, samozrejme. Niekedy sa stane, že nedopitú šálku rannej kávy presúva po byte Čítať viac
Nekonečný vstup do wellnessu so 14-metrov dlhým barom? Neustály prístup k stejkom špičkového šéfkuchára Jaroslava Ertla? Výhľad na Tatry z termálneho bazéČítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.